reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam
Czy tak skromie mogę prosić o przyłączenie się do starczek? Jestem nowa na forum i tak jak wy staram sie o dzidziusia. Mój synek ciągle sie dopytuje kiedy wreszcie będzie w moim brzuszku dzidziuś.

reklama
Ilonko jka z was sliczna para,obejrzałam wszystkie fotecxzki,,ale jaka ty uśmiechnięta cały czas od ucha do ucha,,widac jaka ty szczęśiwa.....buziaki
Mamusiasynusia hellołka...

Ewciu dziekuje za tak miłe słowa
a050.gif
a050.gif

No a my w koncu bylismy w Centrum handlowym na zakupach:tak:Pojechalismy po pampersy ale przy okazji kupilismy nowe glosniki do kompa,Vanessce bajke,ja sobie ladna bluzke no i poszlismy na obiad:-)Z naszy dzieckiem to spokojnie mozna latac po knajpkach,dostala swoj talerz ze swoim jedzeniem i bardzo ladnie sama jadla,nawet sie nie pochlapala no i my spokojnie moglismy zjesc:tak::-):-):-)
Ilonko Zdjecia cudowne i rzeczywiscie na kazdym promieniejesz pieknym usmiechem:-)Mam nadzieje ze z takim usmiechem przejdziesz przez cala ciaze,Trzymam kcuiki!!!!!
Mamusiasynusia WITAJ:-):-):-):-):-):-):-)

Czesc Wam- Idarnowska Ciebie to chociaz jajniczki bola, bo u mnie to cisza, zupelnie nic. Wiec mysle ze @ przyjdzie jednak o czasie.
Wiec nastepne starania w marcu 2008, odlegly termin ale jakos wytrwam.
Ztcze Ci powodzenia, jak jajniczki bola to dobrze, moze cos sie tam dzieje.

reklama
Beata2710 witaj :-):-). A moze @ do ciebie nie przyjdzie??? Nie zawsze treba miec objawy ;-);-).
Trzymam nadal mocno zacisniete kciuki za ciebie :-):-):-).

Co do jajniczków troche mnie uspokoiłaś bo strasznie sie martwię :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Za tydzien powinno sie wszystko wyjasnić :tak::tak::tak:

Do góry