reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie[emoji5]
Glowa jeszcze boli, ale juz duzo mniej. Za to mloda cos koszlec zaczyna[emoji53] Kurcze no, dawno nie chorowala.

Milej niedzieli zycze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O kurczę no niestety ta pogoda taka , że niesprzyja i wszędzie tych bakterii tyle że o chorobę łatwo . Oby na kaszlu się skończyło . :)

reklama
Mi te bóle brzucha przeszły dokładnie wtedy jak macica poszła w gore jak ręka odjął bo przez te kilka dni bólu myślałam ze umrę ciągniecie z każdej Str aż do kręgosłupa co do brzuszka pokaże wam jak na codzień wyglada u mnie akurat zdj z sklepu gdzie wrzuciłam na fb
1517136193-d046ca6b0c1f3293-aaaaaa.jpeg
1517136223-231adbf344b733af-aaaaaa.jpeg

Na codzień nie widać go za bardzo
A wieczorek jak arbuz [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
Jakie śliczne ciuszki <3 chce takie

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest ok

Masz tyle szczescia,ze juz czujesz ruchy :)

Mi te bóle brzucha przeszły dokładnie wtedy jak macica poszła w gore jak ręka odjął bo przez te kilka dni bólu myślałam ze umrę ciągniecie z każdej Str aż do kręgosłupa co do brzuszka pokaże wam jak na codzień wyglada u mnie akurat zdj z sklepu gdzie wrzuciłam na fb
1517136193-d046ca6b0c1f3293-aaaaaa.jpeg
1517136223-231adbf344b733af-aaaaaa.jpeg

Na codzień nie widać go za bardzo
A wieczorek jak arbuz [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Na tym zdjeciu w rozowej bluzce widac brzuszek :)

Dziewczyny ja nie chcę straszyć bo każda z nas jest inna, ale u mnie bóle jak na miesiączkę to były skurcze takie w dole brzucha uważajcie na nie zawsze lepiej sprawdzić

Dzisiaj wogole nie boli, ale to tez nie byly bole nie do wytrzymania.

Sprzedajesz przez internet?:D

Tak przez fb często

16udyx8di9hvrs5t.png

Handel Ci sie rozwinie na forum :D

A wcześniej nie możesz do lekarza żeby sprawdzić i się uspokoić?

No wlasnie ufam tylko mojemu, bo juz dwir inne lekarki wprowadzily mnie w blad i poslaly nie potrzebnie do szpitala i narazily na nerwy.. Do swojego ide za 2 tygodnie i zalezalo mi na tym dniu bo bedzir wtedy K. A i tak nie ma miejsc. A jak pojade do szpitala zeby sprawdzili to mnie najpierw poloza do szpitala. Wiec nie wiem czy panikowac. Dziwnie tylko z tym brzuchem, raz jest raz nie..

Masz tyle szczescia,ze juz czujesz ruchy :)

Na tym zdjeciu w rozowej bluzce widac brzuszek :)

Dzisiaj wogole nie boli, ale to tez nie byly bole nie do wytrzymania.

Handel Ci sie rozwinie na forum :D

No wlasnie ufam tylko mojemu, bo juz dwir inne lekarki wprowadzily mnie w blad i poslaly nie potrzebnie do szpitala i narazily na nerwy.. Do swojego ide za 2 tygodnie i zalezalo mi na tym dniu bo bedzir wtedy K. A i tak nie ma miejsc. A jak pojade do szpitala zeby sprawdzili to mnie najpierw poloza do szpitala. Wiec nie wiem czy panikowac. Dziwnie tylko z tym brzuchem, raz jest raz nie..

Nie wiem czy cię to uspokoi ale ja dziś np mam dużo mniejszy niż na zdj co wam wysłałam z łazienki może dzidziuś się inaczej układa i z tego to wynika ja bym się aż tak nie denerwowała zmiana kształtu brzucha nie masz plamien ani skurczów wiec może nie warto aż tak się stresować

16udyx8di9hvrs5t.png

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy cię to uspokoi ale ja dziś np mam dużo mniejszy niż na zdj co wam wysłałam z łazienki może dzidziuś się inaczej układa i z tego to wynika ja bym się aż tak nie denerwowała zmiana kształtu brzucha nie mąż plamien ani skurczów nie masz wiec może nie warto aż tak się stresować

16udyx8di9hvrs5t.png

Moze masz racje :) moze nie potrzebnie panikuje.. Przeczekam te 2 tygodnie. :)

Nie mysle o chrzcinach ani o chrzestnych ale w mojej rodzinie przeważnie do 3 miesięcy od urodzin są robione

Ja nie mówię na tygodnie bo i tak większość się pyta a miesiąc to który ?? Wiec odpowiadam koniec czwartego
Ja po połówkowy tez zacznę kupować powoli piżamę szlafrok jakieś kapcie i w razie czego niech leży torba w kacie bo nigdy nie wiadomo jak będzie w późniejszym miesiącu

My z mężem sami córka wczoraj po ur pojechała do babci na noc napewno wróci jutro u nas zaczęły się ferie wiec leżymy razem z pieskami

U nas mija 4 lata od wprowadzenie się do domu i musimy odmalować ściany mąż chce w salonie sufit obniżyć i obowiązkowo taras skończyć tzn podłoga naszczescie tylko została

Wczoraj rozmawialiśmy z mężem na temat imienia i wkoncu jest kompromis i jemu i mnie podoba się Antoś wiec chyba tak zostanie

Co do teściowej temat rzeka... ja o swojej nie będę nawet pisać

16udyx8di9hvrs5t.png
To fajnie, ze udalo sie dojsc do kompromisu z imieniem[emoji5] U nas bedzie problem jak sie okaze, ze chlopak[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry