reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam w poniedziałek!
c060.gif

Puchatka to dobrze, że lepiej się czujesz :-) :tak:
idarnowska ale masz super foty slubne :szok: ... ja też w tym klimacie jestem bo właśnie wczoraj po raz pierwszy oglądałam DVD z własnego slubu kościelnego :tak:
A tak w ogóle jak dogadujesz się z teściową po jej powrocie?
Mamusiasynusia WITAJ!! :-)
Beata2710 ja nadal trzymam za Ciebie no i za wszystkie nas
a115.gif
kciukasy!!

Ewcia81, iwonka2006, kiniusia, mufka, fifi trixibell, Ataata, lenna :-) :-) :-) :-) :-)

Moja tempka niestety od piątku na tym samym poziomie (w sumie powinnam się cieszyć bo dotąd skakała jak zwariowana) ale nie przestajemy się starać "w ciemno" ;-)

reklama
:-)Czesc dziewczynki- milego dnia wszystkim zycze.
:cool:Mufka kto wie moze nawet sie znamy hihihi.
:happy:Ataata, Puchatka,Iwonka pozdrowienia dla Was i maluszkow.
:tak:Idarnowska za Ciebie terz trzymam kciuki.
;-)Lenna, Hausfrau, Mamusiasynusia , Fifi- witajcie i milego dnia zycze.

Witajcie dziewczynki!!!

Jestem, jestem... mialam koszmarny tydzien i dlatego nie mialam czasu na zagladniecie do Was. Rajd juz za mna. Jestem strasznie dumna ze ludzie byli zadowoleni z organizacji bo zrobilam to pratycznie sama - kolega od ktorego mialam sie tego uczyc wypiol sie i przyszedl na gotowe. A malo tego nikt nie chcial isc na rajd slyszac ze to ten kolega szefuje... nie dosc tego ze udalo mi sie tych ludzi przekonac i sciagnac na ten OS to teraz pytaja kiedy nastepny rajd! A do tego zebralam tez pochwaly za prowadzenie lacznosci na odcinku... no poprostu nie moge uwierzyc ze tak dobrze ludzie odebrali moja robote!

A teraz:

PUCHATKA STRASZNIE SIE CIESZE I OGROMNIE GRATULUJE!!!!! ALEZ CHCIALABYM CIE USCISKAC!!!!!!

Dzis wieczorem postaram sie nadrobic zaleglosci na BB... no i musze doprowadzic mieszkanie do stanu uzywalnosci... bo przez ten tydzien mezus moj urzedowal ja przychodzilam do domu przespac sie (moze w sumie byloby tego 10 godzin) i wybywalam... wiec same mozecie domyslic sie jak wyglada mieszkanie a w szczegolnosci kuchnia...

reklama
Do góry