walczaca o szczescie
Fanka BB :)
DwieJuż niedługo będziesz taka mieć oby lepiej spala hi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DwieJuż niedługo będziesz taka mieć oby lepiej spala hi
HM[emoji6]Piękne komplety :-)) To ze Smyka?
No tak 2Dwienajbardziej martwi mnie jak ja wykarmię dwójkę
![]()
Dasz radę [emoji5]Dwienajbardziej martwi mnie jak ja wykarmię dwójkę
![]()
Wariatka kupić takie sameHM[emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji28] [emoji3] a co jak im ubiore te większe to będę wspominać że w takich samych strojach byli tacy malutcy [emoji6] [emoji12]Wariatka kupić takie samerozmiar większe
![]()
No tak 2![]()
Kocham bliźniaki zawsze zawsze chciałam miećAle już się rozmysliłam
Masz 2 cycki ? To wykarmiesz . Nie wiem czy pamiętasz pisanke ? Też ma 2 dziewczynki skończyły już rok i chwilę temu przestała je karmić ( laktator 15 h na dobę)2.5 litra mleka na dzień
dasz radę
[emoji28] [emoji3] a co jak im ubiore te większe to będę wspominać że w takich samych strojach byli tacy malutcy [emoji6] [emoji12]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Bardzo się ciesze.Zobacz załącznik 837739 My juz po badaniuSara miala dzisiaj tez echo serca i jest na szczescie wszystko ok
Ma 153g, rosnie zdrowo
Dalej nic miedzy nogami nie uroslo i nie trzeba zmieniac imienia
Ladnego zdjecia dzisiaj nie dala zrobic, bo prawie caly czas sie wiercilam mowi, ze w mame
@jasani jak mozesz zmien mi date badania polowkowego na 02.marzecdziekuje