reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dwie :-D najbardziej martwi mnie jak ja wykarmię dwójkę :p
No tak 2 :D:D
Kocham bliźniaki zawsze zawsze chciałam mieć :DAle już się rozmysliłam:laugh2::laugh2::laugh2:
Masz 2 cycki ? To wykarmiesz . Nie wiem czy pamiętasz pisanke ? Też ma 2 dziewczynki skończyły już rok i chwilę temu przestała je karmić ( laktator 15 h na dobę ;))2.5 litra mleka na dzień :D dasz radę

No tak 2 :D:D
Kocham bliźniaki zawsze zawsze chciałam mieć :DAle już się rozmysliłam:laugh2::laugh2::laugh2:
Masz 2 cycki ? To wykarmiesz . Nie wiem czy pamiętasz pisanke ? Też ma 2 dziewczynki skończyły już rok i chwilę temu przestała je karmić ( laktator 15 h na dobę ;))2.5 litra mleka na dzień :D dasz radę

Mialam to samo [emoji16]
Zawsze mi sie marzyly blizniaki, ale po poerwszych kilku tygodniach mi sie odmarzyly [emoji38][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji28] [emoji3] a co jak im ubiore te większe to będę wspominać że w takich samych strojach byli tacy malutcy [emoji6] [emoji12]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mialam jedno body na rozmiar 68 identyczne jak to w ktorym moja Lila wychodzila ze szpitala [emoji16]
Nie jakies szczegolnie piekne, ale tak wlasnie dla porownania [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 837739 My juz po badaniu :) Sara miala dzisiaj tez echo serca i jest na szczescie wszystko ok :) Ma 153g, rosnie zdrowo :) Dalej nic miedzy nogami nie uroslo i nie trzeba zmieniac imienia :p
Ladnego zdjecia dzisiaj nie dala zrobic, bo prawie caly czas sie wiercila :p m mowi, ze w mame :p
@jasani jak mozesz zmien mi date badania polowkowego na 02.marzec :) dziekuje
Super! Bardzo się ciesze. ;)

reklama
Dziewczyny wiecie, ze znalazłam aplikacje na telefon do ściągnięcia, która mierzy tętno dziecka? Kosztuje 24 zł. Ale kto by pomyślał :)

Do góry