reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Edit. Właśnie dzwoniła jeszcze raz lekarka z Novum ze nie dadzą 2 bo nikt nie wyraził zgody. Ani dyrekcja ani embriolog ani moja prowadząca (nie miałam jak się z nią skontaktować bo nie ma jej w pracy od czwartku ale nie całe dwa tygodnie temu sama mnie pytała czy jeden zarodek chce czy dwa...)

Jest odgórne zarządzenie ze nikomu nie daja 2 blastocyst w pierwszym transferze u nich. I nie ważne ze to mój piąty transfer a cztery poprzednie to były bardzo ładnej klasy blastki i w dodatku po pgs.

No trudno, trochę się już nastawiłam :(
Nie rozumiem takiej odgornej polityki. Wyglada na to, ze musialo sie cos stac ze sie az tak boja i bardzo unikaja transferow dwoch zarodkow.. Obstawiam jakas ciaze mnoga-byc moze trojaczki ktore zagrazaly np zyciu matki i mogli miec przez to problemy.. ehh niedobrze

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ehhh jutro 3 cia ostatnia werefikacja... czyli 10 dni po blastocyscie. W piatek 6 dni po beta 26, dzis robiłam testy pink wychodzą a bobo słaba kreska... liczę, ze jednak beta przyrasta.
Widac druga kreche jak nic [emoji5] [emoji5] gratulacje!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edit. Właśnie dzwoniła jeszcze raz lekarka z Novum ze nie dadzą 2 bo nikt nie wyraził zgody. Ani dyrekcja ani embriolog ani moja prowadząca (nie miałam jak się z nią skontaktować bo nie ma jej w pracy od czwartku ale nie całe dwa tygodnie temu sama mnie pytała czy jeden zarodek chce czy dwa...)

Jest odgórne zarządzenie ze nikomu nie daja 2 blastocyst w pierwszym transferze u nich. I nie ważne ze to mój piąty transfer a cztery poprzednie to były bardzo ładnej klasy blastki i w dodatku po pgs.

No trudno, trochę się już nastawiłam :(
Cos ostatnio gdzies slyszalam ze nie robia transferu 2 zarodkow bo zdarzyla im sie ciaza trojacza i jakies obostrzenia zrobili

Do góry