Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu nie powiem. Dostanie prezent walentynkowy - pudełko, w środku wyznanie miłosne nie związane z ciążą, w środku kolejne pudełko, wyznanie, znowu pudełko, wyznanie i w najmniejszym pudełku test ciążowy.jak mozna wiedziec to zdradz nam jak masz zamiar powiedziec o ciazy![]()
My też powiadomimy rodzinę i znajomych dopiero po 12 tygodniach.Ja też od razu powiedziałam że się udało a teraz znów ta nie pewność.
Mój jest dobrej myśli a ija jak to ja jestem nie c cierpliwa
No cóż muszę poczekać
A tak reszcie światu to dopiero w okolic świat ogłoszę jak minie 12 tygodni
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mu nie powiem. Dostanie prezent walentynkowy - pudełko, w środku wyznanie miłosne nie związane z ciążą, w środku kolejne pudełko, wyznanie, znowu pudełko, wyznanie i w najmniejszym pudełku test ciążowy.![]()
My też powiadomimy rodzinę i znajomych dopiero po 12 tygodniach.
No u nas walentynki też jakoś super nie będą spędzone, tzn będzie cudownie jeśli chodzi o tą wiadomość, zrobię super kolację, a mój i tak styrany z roboty wróci więc nie będę wymyślała jakiś restauracji czy wypadów.moj maz nie wytrzymal i oczywiscie teraz powiedzial swoim rodzicom chociaz jeszcze nawet u lekarza nie bylam prosilam go zeby sie wstrzymal bo nie wiadomo co i jak a ten nie wytrzymal ;/ jestem za to na niego zla