Jest wątek z listą, terminami, i tam też płećA mamy jakąś listę odnośnie płci dzieci??żeby później zobaczyć ilu chłopców a ile dziewczynek?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest wątek z listą, terminami, i tam też płećA mamy jakąś listę odnośnie płci dzieci??żeby później zobaczyć ilu chłopców a ile dziewczynek?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Akurat nie jaMoże @_agnieszka_ dopiesze obok terminu porodu nasza płeć i może jak ktoś już wie imue,już za dużo tych watkow
Aga bo ty ta listę prowadzisz ?
Faaajna ta sukienkaMam nowa fajne dobrze się dogadujemy fajna radę ładna [emoji4] mam nadzieje ze na dłużej zostanie nie lubię ludzi wymieniać
Właśnie zamawiam towar na sklep ramoneskioraz takie sukienki mega elastyczne polski producent sama sobie zostawię No brzuszek pięknie się w niej prezentuje w zeszłym roku je miałam to dużo sprzedałam paniom w coazy a kolorów jest multum![]()
![]()
![]()
![]()
Faaajna ta sukienka
A jak z miejscem na biust? [emoji15]
![]()
A czemu nie jest wskazane? Podobno nie szkodzi. Ja miałam w poprzedniej ciąży 17 razy (ciąża zagrożona) i z maluchem było wszystko ok.A nie wytrzymasz? Zbyt czeste usg nie jest wskazane. Ja mialam wizytę 1.02 teraz polowkowe 26.02 tez mnie meczylo zeby pojsc w połowie miesiaca ale nie ma potrzeby.
![]()
Jakbyś mogła.. [emoji15]Ona jest bardzo elastyczna wiec się dopasuje do biustu jak przyjdą to może zmierzyć ile max się rozciagnie
![]()
Faaajna ta sukienka
A jak z miejscem na biust? [emoji15]
![]()
Śliczne ubranka, gdzie kupowałaś? :-)![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No wiesz, mam na sobie 65J, więc zdecydowanie niech nie rosną więcej.....Wy sie martwicie o miejsce na biust a ja kupuje jak najwieksze push-up'y zeby piersi wygladaly na wieksze. Zeby wgl wygladaly![]()
Część w Smyku, część w PepcoŚliczne ubranka, gdzie kupowałaś? :-)