Margana
Fanka BB :)
Moj sie wlasnie pierwszy raz tak rozszalal[emoji3]Się dzisiaj moj dzidziol rozszalal a zawsze już jest spokoj o tej porze[emoji5]️ a dzisiaj czuję co chwilę

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj sie wlasnie pierwszy raz tak rozszalal[emoji3]Się dzisiaj moj dzidziol rozszalal a zawsze już jest spokoj o tej porze[emoji5]️ a dzisiaj czuję co chwilę
Dokładniechyba przez to, ze caly wieczór wybierany z mezem meble do mieszkania i czuję emocje
![]()
Ja to swojego czuje po 2 sniadaniu tak zawsze kolo 11 i potem do kolacji to tak co chwilę wlasciwieMoj sie wlasnie pierwszy raz tak rozszalal[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
O patrz nie pomyślałam o tymNo wyraża w ten sposób swoją opinięwkoncu też tam będzie mieszkał
![]()
Dokładnie tak jak ja, najgorzej na początku, ale na kolejne znów mam zrobić mocz, morfologie i toxoplazmoze którąś ale nie pamiętam czy ta igg czy igmTeż chodzę przywatnie i też za każde badania typu morfologia mocz itp płacę... Jak miałam zlecony takie pierwszy pakiet tych badań na początku ciąży to zaplaciłam 430 zł :O Teraz robie już tylko mormologię i mocz co wizytę wiec nie jest źle![]()
U mnie właśnie tak samo jestJa to swojego czuje po 2 sniadaniu tak zawsze kolo 11 i potem do kolacji to tak co chwilę wlasciwieale po kolacji do rana zawsze byl spokój od rana z 2 pukniecia to góra
![]()
A dzisiaj sie dzidziolowi nie chce spacU mnie właśnie tak samo jest![]()
No ja za każdą morfologie płacę.... Także też nie jest kolorowo, chodzę do gina prywatnie więc każda wizyta płatna, cytologia dodatkowo płatna więc zbiera się konkretna sumka bo ale synuś najważniejszy
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja chyba jakoś nigdy nie przykładałan wagi do której h mam w nocy zrobić siusiu [emoji14] nawet bym chyba na to nie wpadła [emoji14]Dziewczyny jutro koło 8:30 idę na morfologię i mocz i mam pytanie, do której godziny w nocy mogę robić siku? [emoji14] I czy mogę wziąć przed badaniem Euthyrox czy lepiej na spokojnie po?