reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Się dzisiaj moj dzidziol rozszalal a zawsze już jest spokoj o tej porze[emoji5]️ a dzisiaj czuję co chwilę
Moj sie wlasnie pierwszy raz tak rozszalal[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja akurat za takie podstawowe badania nie place ide do mojej lekarki i mowie zebby mi wystawila skierowanie na to co chce i mi wystawia wiec plus pracy w przychodni tak to bym musiala olacic za wszystkie. Wiec korzystam i sobie tez biore elektrolity tsh i rozne inne badania:)

Też chodzę przywatnie i też za każde badania typu morfologia mocz itp płacę... Jak miałam zlecony takie pierwszy pakiet tych badań na początku ciąży to zaplaciłam 430 zł :O Teraz robie już tylko mormologię i mocz co wizytę wiec nie jest źle :)
Dokładnie tak jak ja, najgorzej na początku, ale na kolejne znów mam zrobić mocz, morfologie i toxoplazmoze którąś ale nie pamiętam czy ta igg czy igm

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No ja za każdą morfologie płacę.... Także też nie jest kolorowo, chodzę do gina prywatnie więc każda wizyta płatna, cytologia dodatkowo płatna więc zbiera się konkretna sumka bo ale synuś najważniejszy :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]

Najdrozsze byly badania na hiv i toxop.
Mocz i morfologia nie pamietam ile, ale chyba malo.

reklama
Dziewczyny jutro koło 8:30 idę na morfologię i mocz i mam pytanie, do której godziny w nocy mogę robić siku? [emoji14] I czy mogę wziąć przed badaniem Euthyrox czy lepiej na spokojnie po?
Ja chyba jakoś nigdy nie przykładałan wagi do której h mam w nocy zrobić siusiu [emoji14] nawet bym chyba na to nie wpadła [emoji14]

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry