reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wózki najlepiej oglądać na żywo bo w realu wszystko się zmienia. Dlatego nie sugeruj się tylko tym co upatrzysz w internecie.
Tak to wiadomo ale jeszcze nie weszłam do żadnego sklepu z wózkami:) A w necie to tak z ciekawości:) pamiętam jak chrzesniakowi oglądaliśmy wózek to na żywo całkiem co innego :) masz rację ;) ja raczej chyba bym się z neta nie odważyła zamówić;)

To moze zalozmy watek o rzeczach z ali? Jak macie cos sprawdzonego to moznaby bylo wrzucac tam.

Ja zamowilam body "I love daddy" jakosc kiepska, bardzo cienkie i po praniu powykrecane i porozciagane.

Moge polecic te aukcje:

Mira lo que he encontrado en AliExpress
Link do: Infant Jumpsuit Long Sleeves Floral Romper Baby Boy Girl Clothes Tiny Cottons New Born Toddler Onesie Overall Outfit Pajamas-in Rompers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: pudcoco 0 18M Cute Newborn Baby Girls spring clothing set bebe Tops letter long sleeve bodysuit+Pants kids Home Outfits Set-in Clothing Sets from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: 1 2 years Baby Girl Birthday Dress Vintage Little Girl Baby Frocks Designs Toddler Girl Infant Kids Party Clothes Baptism Dress-in Dresses from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: Cute Baby Girls Cartoon Clothes Infant Summer Outfits Clothes Top T shirt +Pants 2pcs Set-in Clothing Sets from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: Mother Nest 3 Pcs Winter Newborn Jumpsuit Long Sleeve Baby Rompers Clothes Baby Boys Jumpsuits For Babies Infant Girl Clothing-in Rompers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: Unicorn Baby Clothing Sets White Print Newborn Children Rompers For Boy Fashion Winter Infant Baby Girl Boys Clothes For 0 12M-in Rompers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to wiadomo ale jeszcze nie weszłam do żadnego sklepu z wózkami:) A w necie to tak z ciekawości:) pamiętam jak chrzesniakowi oglądaliśmy wózek to na żywo całkiem co innego :) masz rację ;) ja raczej chyba bym się z neta nie odważyła zamówić;)
Ja nie mialam wyjscia... zamowilam w ciemno sugerujac sie opiniami w necie

A i kupiłam wózek Roan Esso :wink::-) :)
My też dzisiaj zamówiliśmy wózek i fotelik :) I kupiliśmy w Ikei fotel do kamienia, bo jest -10% do końca miesiąca na fotele :D
Resized_20180209_115643_4948.jpg

Załączniki

• Resized_20180209_115643_4948.jpg
    Resized_20180209_115643_4948.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 123
Można zamówić z neta, tylko lepiej wcześniej go przetestować w sklepie. Ja wybrałam Bebetto Murano. Ewunka go poleca. W sklepie zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Ja osobiście nie wybrałabym wózków z małymi przednimi kołami. Ale dziewczyny i takie wybierały.

Można zamówić z neta, tylko lepiej wcześniej go przetestować w sklepie. Ja wybrałam Bebetto Murano. Ewunka go poleca. W sklepie zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Ja osobiście nie wybrałabym wózków z małymi przednimi kołami. Ale dziewczyny i takie wybierały.
A ja póki co to mam największy problem z wózkiem... wózki bliźniacze nie są takie ładne jak pojedyńcze :p
Jakby ktoś trafił na piękny to proszę się podzielić :-))

reklama
Do góry