reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przed :laugh2: No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila :eek: miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe :D

Drugie pytanie :

Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?
Przeczytalam twoj wpis mojemum pocisnal zwale i powoedzial dobra jest :) my zamowilismy po 20 tyg wozek ja w gorącej wodzie kapana i juz po 20 tyg miałam prawie wszystko kupione

reklama
A kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przed :laugh2: No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila :eek: miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe :D

Drugie pytanie :

Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?
Mnie nikt chyba nie pobije,bo ja zamówiłam wózek dokładnie w 13 tygodniu ciąży :)::):):)
a bóle mogą Ci niestety towarzyszyć,najlepiej nospa i odpoczynek

Drugie pytanie :

A jak urodzisz miesięc wcześniej np to musisz mieć fotelik gotowy. Ja kupiłam końcem grudnia w styczniu u mnie byl a termin na początek kwietnia ;)

reklama

Załączniki

• 786766799.jpeg
    786766799.jpeg
    135,5 KB · Wyświetleń: 105
Do góry