reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O szkoda, Że nie widziałam tej listy :) poszperam w necie :) dziękuję :*

A jeszcze pytanie , jakie najmniejsze body kupujecie ? Te na początek dla maluszka ? :) bo różnie słyszę :)

@zylwia ja korzystalam z tej [emoji4]

1518251396-a6242768594152f3-aaaaaa.jpeg

1518251402-ac57fac48ceb9bae-aaaaaa.jpeg

1518251406-2b277af126011178-aaaaaa.jpeg

A body mialam kilka sztuk na 50cm i kilkanascie na 56 i wszytsko sie przydalo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Można zamówić z neta, tylko lepiej wcześniej go przetestować w sklepie. Ja wybrałam Bebetto Murano. Ewunka go poleca. W sklepie zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Ja osobiście nie wybrałabym wózków z małymi przednimi kołami. Ale dziewczyny i takie wybierały.
Pytalam sie wczesniej jaki masz wozek na oku i juz doczytalam, takze zignoruj to pytanie :p

A to jest też specrowka w nim??:-) ciekawe czy jak Maluszki beda wieksze to będą chetnie siedzieć z tyłu? I jak potrzebujesz sie dostać do Dzidziusia z tyłu to jest swobodnie??
Tak jest swoboda nie muszę ściągać gondoli tej wyżej. Tak spacerówki też są. I moga być dzieci przodem do siebie odwrócone. I sapecrowke i gondola możesz obojętnie w która stronę zamocować

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry