Syrop z cebuli robię bez cukru, sok malinowy bez cukru da się kupić (zrobić oczywiście też ale raczej nie w lutym...)No wlasnie wszystko z cukrem niestety....
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syrop z cebuli robię bez cukru, sok malinowy bez cukru da się kupić (zrobić oczywiście też ale raczej nie w lutym...)No wlasnie wszystko z cukrem niestety....
![]()
Dziewczyny siedze pod gabinetem. Ehhh ciekawa jestem jak ten moj posiew.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny siedze pod gabinetem. Ehhh ciekawa jestem jak ten moj posiew.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak mam [emoji16] 1.5kg na plusie od początku ciąży a czuję jak by wiecej [emoji16] pewnie przez brzuch i rosnące piersiUuu to poszalalas całe 2 kgja niby też ponad 2 od wagi sprzed ciazy tylko u mnie to wygląda jak +15
nie wiem o co chodzi
![]()
Coraz większe by jak najbardziej zasłonić twarz ? [emoji16][emoji16]@Margana też jeszcze nie zna. Częśc siusiaków zniknie a część wyrośnie jeszcze przed Nami wymiany ciuchów, obiecuje Wam że tak będzie
Spokojnie! Codziennie będziemy wpinać większe kokardy we włosy i będziemy super piękne!
Dobrze, że to było dawno temu i sprzęt jest coraz lepszy i teraz już niewiele jest takich pomyłek [emoji16][emoji16] kiedyś też usg było dużo mniej a nie co miesiąc lub co trzy tygodnie plus jeszcze trzy prenatalne [emoji16][emoji16]No ja miałam być PiotrusiemPołożyli mnie mamie na piersi a ona do lekarza "a gdzie jego siusiak?"
Chodziłam do 3 miesiąca w ubrankachw samochodziki
![]()
Dobrze, że to było dawno temu i sprzęt jest coraz lepszy i teraz już niewiele jest takich pomyłek [emoji16][emoji16] kiedyś też usg było dużo mniej a nie co miesiąc lub co trzy tygodnie plus jeszcze trzy prenatalne [emoji16][emoji16]No ja miałam być PiotrusiemPołożyli mnie mamie na piersi a ona do lekarza "a gdzie jego siusiak?"
Chodziłam do 3 miesiąca w ubrankachw samochodziki
![]()
Mi 6 marca inny lekarz może potwierdzi, że dziewczynka [emoji16] bo mój lekarz dał 100%Ja się dowiem 6 marca dopiero... Nie jesteś sama.
dziewczyny a Wy też macie już wyznaczony termin kolejnego usg prenatalnego po 30 tygodniu ?
ja juz na koniec grudnia dostałam skierowanie na połowkowe i kolejne prenatalne w 31 tygodniu na 28 maj
czy tylko moja lekarka taka do przodu jestchodzę na ffz