reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie przed chwilą konfitura jagodowa przyprawiła by mnie o zawał serca. Jadłam sobie kolację i spadła mi jagoda ale tak, ze nie mogłam poszukac i stwierdziłam że mi się wydawało. Skonczylam kolacje idę do WC i jak wstawałam to mi ta jagoda spadla ale tak dziwnie, ze prosto po nodze, ja już panika krew, ale biorę papier a tam nie czerwone na papierze tylko fioletowe i dopiero zaczailam że to jagoda
Omg ale nerwy musialy byc. Dobrze, ze tylko chwilowe[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Właśnie przed chwilą konfitura jagodowa przyprawiła by mnie o zawał serca. Jadłam sobie kolację i spadła mi jagoda ale tak, ze nie mogłam poszukac i stwierdziłam że mi się wydawało. Skonczylam kolacje idę do WC i jak wstawałam to mi ta jagoda spadla ale tak dziwnie, ze prosto po nodze, ja już panika krew, ale biorę papier a tam nie czerwone na papierze tylko fioletowe i dopiero zaczailam że to jagoda

O kurczę no wyobrażam sobie jak się musiałaś wystraszyc biedna współczuję, ale dobrze że to tylko psikus jagody :)

Kochane, my po wizycie, niestety mimo, że byłam jak zwykle wcześniej 3 kobiety były jeszcze wcześniej niż ja :frown: także sobie poczekałam :) z Dzidzią wszytko okej, rośnie. Jak to Pan doktor powiedział będzie mały urwis bo strasznie aktywne jest maleństwo :) wstydzioszek nogi były zaciśnięte, aczkolwiek doktorek powiedział, że siurka nie widać.. także na potwierdzenie płci czekamy do poniedziałku, wtedy jedziemy na połówkowe :) szyjka twarda i zamknięta :) lekarz powiedział że mogę suplementować magnez alb pić sok z buraka.. za miesiąc zobaczymy wyniki morfologi, żeby nie wkradła się anemia. A wszystko przez maleństwo bo mama jest mięsożerna ale dzidzi mięso nie podchodzi :unsure: a między czasie dostałam telefon od braciaka i dowiedziałam się, że będe ciocią :p Także mimo że, facet w trasie to walentynki przyjemne :) :-D

Kochane, my po wizycie, niestety mimo, że byłam jak zwykle wcześniej 3 kobiety były jeszcze wcześniej niż ja :frown: także sobie poczekałam :) z Dzidzią wszytko okej, rośnie. Jak to Pan doktor powiedział będzie mały urwis bo strasznie aktywne jest maleństwo :) wstydzioszek nogi były zaciśnięte, aczkolwiek doktorek powiedział, że siurka nie widać.. także na potwierdzenie płci czekamy do poniedziałku, wtedy jedziemy na połówkowe :) szyjka twarda i zamknięta :) lekarz powiedział że mogę suplementować magnez alb pić sok z buraka.. za miesiąc zobaczymy wyniki morfologi, żeby nie wkradła się anemia. A wszystko przez maleństwo bo mama jest mięsożerna ale dzidzi mięso nie podchodzi :unsure: a między czasie dostałam telefon od braciaka i dowiedziałam się, że będe ciocią :p Także mimo że, facet w trasie to walentynki przyjemne :) :-D
Super ☺️

Twój mąż jest pilotem dobrze kojarzę? :) Mój zawsze o tym marzył :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mój zaczął o tym marzyć gdy miał 6 lat i pierwszy raz zobaczył samolot z bliska. Miał tyle szczęscia w życiu że mógł spełnić swoje marzenie. Ukończył pilotaż w Wyższej Szkole Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie(tam sie poznaliśmy. Wgl jak sie poznaliśmy to postawił mi piwo tatrę mocną hahaha) . Ma wszytskie potrzebne licencje itp. ale wykonuje inny zawód. Dosyć elitarny także wolałabym nie zdradzać. Pilotem nadal jest w sercu i czasem wypożycza sobie samolot taki malutki na godzinę i lata nad Warszawą dla przyjemności :)

...a ch***j tam z wazonem,ale jaka Ty masz Pani ladna kuchnie ;) podloga w moim stylu totalnie [emoji7] [emoji106]

hchygzu3s1ksbpf1.png
Hahaha dzięki :)

reklama
Do góry