reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę skąd kasę zorganizować i porwać męża na weekend do Zakopanego [emoji14] przyszły ubranka z 5-10-15 i jestem zadowolona :) porobiłam coś w domu, muszę odpocząć chwilę i biorę się za mężowe koszule...
Mnie też czeka dzisiaj prasowanie, i odkładam to jak tylko mogę.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Miałam tą sama sytuacje wczoraj :) mame to pokopie a jak tatuś przylozy to nagle sie uspokoi ;D
Ciekawe co te nasze dzieciaczki takie wstydliwe :p A macie tak, że czasem jak przyłożycie dłoń do brzucha to czujecie pulsowanie jakby tętno maluszka? Dziś tak miałam i zastanawiam się czy to tętno czy jakieś ruchy dziecka.

Ja oddalam auto do naprawy, posiedzialam u rodzinki na kawce i prawdopodobnie moj brat ma wirusa bostonskiego:/ przyjechalam do domu to szybko mylam rece i dezynfekowalam a ciuchy od razu poszly do prania...

Ciekawe co te nasze dzieciaczki takie wstydliwe :p A macie tak, że czasem jak przyłożycie dłoń do brzucha to czujecie pulsowanie jakby tętno maluszka? Dziś tak miałam i zastanawiam się czy to tętno czy jakieś ruchy dziecka.

Ja też czasami miewam takie wrażenie i też nie wiem co to jest. Wypytam dzisiaj na wizycie.

Ciekawe co te nasze dzieciaczki takie wstydliwe [emoji14] A macie tak, że czasem jak przyłożycie dłoń do brzucha to czujecie pulsowanie jakby tętno maluszka? Dziś tak miałam i zastanawiam się czy to tętno czy jakieś ruchy dziecka.
Często czuję maluszka tętno, przynajmniej tak myślę że to to bo raczej w brzuchu nigdy swojego nie czułam i widać lekkie pulsowanie tak jak piszesz :)
a jeśli chodzi o to czy mój czuje ruchy to uda mu się czasami trafić na mocnego kopniaka :D ale musi wyczekać :D a ja sobie rozmawiam z synkiem i on mi kopniaczkami odpowiada [emoji14] język matki z dzieckiem hehe :) wczoraj jak byłam smutna to on chyba też był bo był mało aktywny a dziś za to daje mi znak że wszystko z nim dobrze :) fika jak szalony :) wybujany po sprzątaniu, teraz odpoczynek więc synek szaleje :)
Już jutro go zobaczę :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No nasz to tak wstydliwy ze ostatnio to zdjecia nie dal sobie zrobic i zaslonil twarz dlonia ;D powiem szczerze ze jak przyloze to wydaje mi sie ze maly sie przemieszcza wlasnie chyba ze to tetno tez sie wlasnie nad tym zastanawialam , Ja juz chce sobote i polowkowe :)

reklama
Ciekawe co te nasze dzieciaczki takie wstydliwe [emoji14] A macie tak, że czasem jak przyłożycie dłoń do brzucha to czujecie pulsowanie jakby tętno maluszka? Dziś tak miałam i zastanawiam się czy to tętno czy jakieś ruchy dziecka.
Tetno dziecka na prwno nie jest wyczuwalne pod reka. To raczej nasze tetno. Tez tak czasem mam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry