martaaa515
Fanka BB :)
Glukoza 74 więc cukrzycy nie mam [emoji2] jestem panikarą [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 0-1 ,norma 0-5Ile Ci wyszło erytrocytów? Mi dzisiaj 3-5 w polu widzenia.
![]()
Oj ciężko z ładnymi bo synek uparty i nie chciał pozować... Ale co widziałam to moje hehecoś może wybiorę [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
woooowww normalnie nie moge uwierzyc ze nasze dzieci juz tyle moga miec cm jestem pelna podziwu az nie moge sie doczekac czwartku
marika a ktory masz dzis tydz + dzien??
Pojedyncze bakterie to nic zlego. Moga byc nawet z okolicy cewki. Mysle, ze nic sie z tym nie robi, tylko kontrola przy nastepnych badaniach.Ola śliczne te zdjęcia
@malina11 gratulacje córeczki i jak tam twoja szyjka ?
Oliwka brzuszek już troszke wypycha, ale teraz to z dnia na dzień wiejszy
Dziewczyny odebrałam wyniki wszystko pięknie tylko w moczu wyszło mi " skąpa flora bakteryjna pojedyncze wpw" i co teraz ?
Oby byly dobre!Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję udanych [emoji4]
Ja rano zaniosłam mocz do badania przed czwartkową wizytą i przy okazji sprawdzam glukozę. Naczytałam się w internecie, że senność, ból głowy to może być cukrzyca ciążowa. Do tego w szpitalu w moczu wyszło mi mało ketonów i to już przesądziło sprawę [emoji2] niedługo wyniki powinny być na internecie to dam znać [emoji2]
![]()
Budowa ciala przede wszystkim.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Wow działa dział,jejku jakie ślicznościDziewczyny nie udało mi się wyciąć kawałka filmu ale udało się wrzucić obie części (mam dwie części bo lekarz kazał nam przyjść po krótkiej przerwie żeby mały zmienił pozycję, więc filmy mam dwa)
Link do: VTS_01_1.VOB
Link do: VTS_02_1.VOB
Działa?
O matko kochana, tak mi przykro[emoji20] Na prwno wszystko bedzie dobrze, ale ten stres nie potrzebny. Trzymam kciuki za Was!No wiec bylam dzisiaj. Mamy rumien lekarz mowi ze jesli sie zaraze mam robic usg do konca ciaY co tydzien czy nie ma uszkodzen plodu
![]()