reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakie ubranka się przydadza na początek ?
- rampersy
- bluzeczki
- pajacyki
- body z krótkim i z długim
- dla dziewczynki sukienki
- spioszki
- skarpetki
- czapeczki i niedrapki
I co jeszcze ?:)

reklama
HEja!
Za Nami kiepska noc. Ł ma jekies zatrucie jedno nocne bo już mu lepiej, ale w nocy masakra. Siedział w salonie bo tak łatwiej i szybciej do łazienki. co jakis czas do niego zaglądałam to biedak nie spał. Dopiero jak wstałam na siku po 5 chwilę to drzemał na kanapie. Przykryłam go kocem i poszłam dalej spać.
Zobacz załącznik 840010 Wstaliśmy na dobre koło 8 , szybkie śniadanie i do lidla. Niestety wszystko przebrane... Z pościeli nic, body nic, półspiochy nic... Dorwałam ostatni stanik usztywniany do karmienia w moim rozmarze, 2 bluzki, rajstopy, 2xtop do karmienia, skarpetki dla Stasia, nianię elektroniczną i podgrzewacz do butelek z funkcją sterylizatora. Mialam nadzieję na więcej ale były już naprawdę czystki mimo że bylismy tam koło 9 rano. Rachunek pokazał 320 zł :O Ale tak czy siak planowalismy to wszystko kupić, więc inaczej byśmy kupili później ale i tak byśmy tyle wydali. Zdobycze się piorą, potem Wam zrobię pokaz mody ciążowej :D Niania i podgrzewacz działają :)
Po ile podgrzewacz ?;)

Jakie ubranka się przydadza na początek ?
- rampersy
- bluzeczki
- pajacyki
- body z krótkim i z długim
- dla dziewczynki sukienki
- spioszki
- skarpetki
- czapeczki i niedrapki
I co jeszcze ?:)

najwiecej to chyba body i getry
kilk pajacyków
kilka sukienek ale nie przesadzaj bardziej takie bawelniane bo maluszek spi caly czas
skarpetki 5 par max
czapeczki hm,, ja rodzilam w styczniu wiec nie mialam procz takiej cieplej jak gdzies wyjezdzalismy
a teraz z 2-3 moze

HEja!
Za Nami kiepska noc. Ł ma jekies zatrucie jedno nocne bo już mu lepiej, ale w nocy masakra. Siedział w salonie bo tak łatwiej i szybciej do łazienki. co jakis czas do niego zaglądałam to biedak nie spał. Dopiero jak wstałam na siku po 5 chwilę to drzemał na kanapie. Przykryłam go kocem i poszłam dalej spać.
Zobacz załącznik 840010 Wstaliśmy na dobre koło 8 , szybkie śniadanie i do lidla. Niestety wszystko przebrane... Z pościeli nic, body nic, półspiochy nic... Dorwałam ostatni stanik usztywniany do karmienia w moim rozmarze, 2 bluzki, rajstopy, 2xtop do karmienia, skarpetki dla Stasia, nianię elektroniczną i podgrzewacz do butelek z funkcją sterylizatora. Mialam nadzieję na więcej ale były już naprawdę czystki mimo że bylismy tam koło 9 rano. Rachunek pokazał 320 zł :O Ale tak czy siak planowalismy to wszystko kupić, więc inaczej byśmy kupili później ale i tak byśmy tyle wydali. Zdobycze się piorą, potem Wam zrobię pokaz mody ciążowej :D Niania i podgrzewacz działają :)

I dobrze się będzie sterylizowac w tym ? Bo chyba polecę kupić. 70zl i dobra firma to się opłaca.

I dobrze się będzie sterylizowac w tym ? Bo chyba polecę kupić. 70zl i dobra firma to się opłaca.

podgrzewacz to trzyma temp np herbatki lub wody w bbutelce mi sie przydal bardzo bo nie musialam wody gotowac a potem studzic i robic mleka tylko zawsze w butelce byla w odp tempm.

Dziewczyny kiedyś rozmawiałyście o stanikach, czy ktoś pamięta jakąś stronę albo mógłby mi przypomnieć jak prawidłowo powinnam się zmierzyć?

No bez smaku ale i tak okropne jak dla mnie :-D ta konsystencja..
Ale zazwyczaj tak jest co ma działać nie ma dobrego smaku tak samo z lekami mają działać nie smakować
Może spróbuję to wypić i sobie zrobię dzisiaj, ostatni raz piłam w 2014 jak byłam w ciąży, czasem smaki się zmieniają po paru latach :-D
Można dać miodu, albo soli, jakiś innych przypraw - konsystencji nie zmieni, ale smak tak...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry