Wiolka1980
Fanka BB :)
Na to wygląda☺za tydzień mam połówkowe to ją sobie poogladamy dokładnieMoja tez dziś cały czas się zakrywala takie wstydnisie rosną![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to wygląda☺za tydzień mam połówkowe to ją sobie poogladamy dokładnieMoja tez dziś cały czas się zakrywala takie wstydnisie rosną![]()
Wlasnie chyba w kazdym trym. sie powinno.Toxo się powtarza w 3 trymestrze, jeśli w pierwszym było ujemne.
Super! Relaksuj sie poki mozesz[emoji5]![]()
Apropos rozmów o kasie... [emoji12]
U mnie relaks.. czuje jakby był już weekend!![]()
...jakieś mam chyba dzisiaj flow zdjęciowe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najwazniejsze, ze wszytko dobrze[emoji5]Hej. Ja po wizycie. Malutka rosnie,serduszko bije i tylko tyle można było zobaczyć bo była nietypowo ułożona główka przy moim brzuchu a nóżki przy kregoslupie [emoji5] Tez byłam w Lidlu i zakupiłam termometr, body,biustonosze, i bluzkę dla siebie . Nic wiecej nie było
Moj lekarz zaleca powtarzanie w kazdym trymestrze. Juz dwa razy mialam badanie w tej ciazy.Wlasnie chyba w kazdym trym. sie powinno.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Też tak myślę a jeszcze do tego przez 2 miesiące przybyło mi tylko kilogram. Malutka pobiera sobie wszystko z zapasów z pierwszych dwóch miesiecy w ktorych przytyłamNajwazniejsze, ze wszytko dobrze[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No wlasnie i tu pojawia sie drugi problem, bo dziecko nie potrafi spac samo.Ale w żłobku i przedszkolu będzie problembo dziecko śpi samo
Opiekun/nauczyciel tylko jest w sypiapni a nie na leżaku
![]()
Kiedy masz do lekarza ?wiecie co? chodzą za mną ostatnio słowa " jak nie urok to sraczka" że tak się nie ładnie wypowiem..
Jak zaczęłam się lepiej czuć psychicznie bo moja cera się poprawiła a brzuszek poszedł do góry i do przodu a nie na boki póki co i zaczyna wyglądać w końcu jak ciążowy.. to ten ból mnie dobija w tym momencie.. Mam nadzieje że mi to przejdzie szybko.. bo ja tu już marzę o wiośnie o długich spacerach i o rowerze a póki co nie mogę bez bólu do łazienki dojść![]()