Margana
Fanka BB :)
Jasne, wszystko wyjdzie w praktyce.Zobaczymy. I tak na początek nie zamierzam kłaść u siebie na łóżku, bo za malutkie. A później nie wiemjak będzie nam wygodniej
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, wszystko wyjdzie w praktyce.Zobaczymy. I tak na początek nie zamierzam kłaść u siebie na łóżku, bo za malutkie. A później nie wiemjak będzie nam wygodniej
![]()
Nie wspominam tego dobrze. Na szczescie dlugo to nie trwalo, bo mloda szybko przesypiala noce. Za ro ja dlugo dochodzilam do siebie.To się nalezalas![]()
O matko mi tez ostatnio jest jeszcze gorzej z zolodkiem. Co bym nie zjadla tak mnie boli, ze sie dotknac nie moge[emoji53]@malina_11 trafnie to opisała. Jak nie urok to sraczka. Mi przeszły bóle głowy i pachwin ale za to ma ściśnięty żołądek i jej mi cały czas nie dobrze. NIe ważne co zjem. A co do jedzenia to jest ciężko, bo po paru gryzach juz ma sie uczucie pełności... I tak w kółko
Ja tak samo mam z żołądkiem masakra boje się cokolwiek jesc .. ciąża piękna i bezbolesne wydaje się tylko na tych pięknych zdjęciach![]()
A rumianek można w ciazy ? Może być Ci pomogło ?O matko mi tez ostatnio jest jeszcze gorzej z zolodkiem. Co bym nie zjadla tak mnie boli, ze sie dotknac nie moge[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
H&m do rozmiaru 92 ma sporo zawyżona rozmiarowke. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby od nich rozmiar odpowiadał z innych siecimi przyszly wlasnie 4x body z hm rozmiar 56 i wg mnie jakies wieksze sa.. chyba 50 bede musiala dokupic
A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/
DziękiTo raczej nie zaczyna się jak na filmach [emoji23] bóle wody i od razu poród
Mogę ci napisac jak ja miałam
Cała noc miałam lekkie skurcze które sobie mierzylam bolały ale były do wytrzymania co 4/5 min dopiero rano odeszły mi wody i za jakaś godz oo wodach skurcze były co 3 min potem co 2 min i wtedy zaczęła się akcja mysle ze spokojnie zdążysz dojechać
Ja zamierzam rodzic Ok 70 km od domu ale nie stresuje się
![]()