G
gosc12
Gość
To się nalezalasHaha to mi przypomnialo, ze na samtm poczatku to zanim udalo mi sie usadowic w lozku to juz musialam spowrotem wstawac[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się nalezalasHaha to mi przypomnialo, ze na samtm poczatku to zanim udalo mi sie usadowic w lozku to juz musialam spowrotem wstawac[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Każde dziecko jest inneAle nie będzie nauczone spać samo [emoji16]
![]()
O to jestesmy na podobnym etapie[emoji5]Ja tak samo jeszcze 26 lat [emoji23]
![]()
To tylko sie cieszyc!Też tak myślę a jeszcze do tego przez 2 miesiące przybyło mi tylko kilogram. Malutka pobiera sobie wszystko z zapasów z pierwszych dwóch miesiecy w ktorych przytyłam
Niestety u niektorych ciaza tak wyglada. Ja cala pierwsza ciaze cos mualam, jak jedno przeszlo to przyszlo drugie. A na koniec kumulacja wszystkiego.wiecie co? chodzą za mną ostatnio słowa " jak nie urok to sraczka" że tak się nie ładnie wypowiem..
Jak zaczęłam się lepiej czuć psychicznie bo moja cera się poprawiła a brzuszek poszedł do góry i do przodu a nie na boki póki co i zaczyna wyglądać w końcu jak ciążowy.. to ten ból mnie dobija w tym momencie.. Mam nadzieje że mi to przejdzie szybko.. bo ja tu już marzę o wiośnie o długich spacerach i o rowerze a póki co nie mogę bez bólu do łazienki dojść![]()
My jeszcze 12 latO to jestesmy na podobnym etapie[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
@malina_11 trafnie to opisała. Jak nie urok to sraczka. Mi przeszły bóle głowy i pachwin ale za to ma ściśnięty żołądek i jej mi cały czas nie dobrze. NIe ważne co zjem. A co do jedzenia to jest ciężko, bo po paru gryzach juz ma sie uczucie pełności... I tak w kółkoNiestety u niektorych ciaza tak wyglada. Ja cala pierwsza ciaze cos mualam, jak jedno przeszlo to przyszlo drugie. A na koniec kumulacja wszystkiego.
Oby Tobie przeszlo juz wszystko!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzuewczyny oststnio tylko z Nicole jestem brak czasu dla was sorki,a wieczor 21 spimy obydwie
Mialam dzus polowkowe 21+5, 440 gr 26 cm pokazal sie troszke
Lozysko ok szyjka ok , mowa caly czas o sn narazie [emoji110]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O wlasnie mialam o to samo pytac i zapomnialam[emoji6] Jak to rower?I jak to i rowerze..masz zamiar na wiosnę na rowerze jezdziuc ?