reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Byłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?

reklama
Przykurczone hahaha
emoji16.png
emoji16.png
emoji16.png
ok będę o tym myślała w sklepie następnym razem

f2w39n7303c24ozn.png

Serio :) rączki i nóżki, taki żółwik mały :)

@oliwka_11, masz stresujący moment, współczuję... :/ ale jesteś silną babką, ogarniasz niezłą logistykę domową z całą tą ferajną i jestem pewna że za chwilę wrócisz d

Byłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?

Na pewno dział dla mam nie jest dostępny w każdym H&M ale bodziaki, półśpiochy dla niemowalków (ja przynajmniej) widziałam na każdym dziale dziecięcym...

A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/
Spokojnie zdazysz dojechac. Nawet nie powinno sie jechac od razu jak sie tylko pierwszy bol poczuje zeby za duzo vzasu w szpitalu nie spedzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/
Mnie zaczęło boleć o 1 w nocy, skurcze co 5 minut. Czekałam aż będą silniejsze, albo czas krótszy, ale nic z tego o 9 pojechałam do szpitala, formalności itp. o 10 dopiero mnie zbadali i stwierdzili "aż 2 cm rozwarcia". Zabójcze tempo ;) Urodziłam dopiero po 15 po kroplówce. Spokojnie zdążysz :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Co ty .. to w szpitalu dopiero będziesz zestresowana
Ja az płakałam bo wszyscy rodzili tylko nie ja hahahahah [emoji23] moje hormony już nie wytrzymywały

16udyx8di9hvrs5t.png
A ja chyba że strachu nie będę chciała rodzić :D zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że akurat K będzie i przy pierwszym boli mnie zawiezie :)

reklama
Dziewczyny wróciłam do domu i będziemy mieć dziewczynke tak się ciesze teraz musimy decydować się nad imieniem ale prawdopodobnie Lenka :) mała waży 330 gram wszystko dobrze tylko buzki nie chciała pokazać cały czas się zakrywala rączkami :D z szyjka wszystko okej ma 3,8 cm :) iii byliśmy w lidlu juz resztki zostały ale udało mi się kupić body skarpetki i rajstopki :D
Super, gratuluję [emoji106][emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry