G
gosc12
Gość
Byłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykurczone hahaha![]()
ok będę o tym myślała w sklepie następnym razem![]()
![]()
Byłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?
Spokojnie zdazysz dojechac. Nawet nie powinno sie jechac od razu jak sie tylko pierwszy bol poczuje zeby za duzo vzasu w szpitalu nie spedzic.A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/
Chyba mozna, musze sprobowac. Nie pomyslalam o tym. Dzieki!A rumianek można w ciazy ? Może być Ci pomogło ?
Mnie zaczęło boleć o 1 w nocy, skurcze co 5 minut. Czekałam aż będą silniejsze, albo czas krótszy, ale nic z tego o 9 pojechałam do szpitala, formalności itp. o 10 dopiero mnie zbadali i stwierdzili "aż 2 cm rozwarcia". Zabójcze tempoA mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/
Moze akurat w tym sklepie nie ma. Bo u mnie w h&m sa takie ciuszki.Byłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?
Spokojnie zdazysz dojechac. Nawet nie powinno sie jechac od razu jak sie tylko pierwszy bol poczuje zeby za duzo vzasu w szpitalu nie spedzic.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Myślałam nawet żeby jechać z dwa dni wcześniej przez terminem żeby się nie stresować![]()
A ja chyba że strachu nie będę chciała rodzićCo ty .. to w szpitalu dopiero będziesz zestresowana
Ja az płakałam bo wszyscy rodzili tylko nie ja hahahahah [emoji23] moje hormony już nie wytrzymywały
![]()
Super, gratuluję [emoji106][emoji5]Dziewczyny wróciłam do domu i będziemy mieć dziewczynke tak się ciesze teraz musimy decydować się nad imieniem ale prawdopodobnie Lenkamała waży 330 gram wszystko dobrze tylko buzki nie chciała pokazać cały czas się zakrywala rączkami
z szyjka wszystko okej ma 3,8 cm
iii byliśmy w lidlu juz resztki zostały ale udało mi się kupić body skarpetki i rajstopki
![]()