Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No to jest akurat fajne[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jest akurat fajne[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Matko oglądałam kartoteke na ttv i matka wrzucila noworodki do beczki i je zakopala![]()
ehh az sie plakac zachcialo
![]()
ja az sie poplakalamBoże ludzie są straszniprzecież jak gdzieś zaliczyła np wpadke albo nie czuje sie na siłach to można oddać takie dzieciątko
ludzie są niepoważni na prawdę
(
Tez racjaOj no trudno, najważniejsze że z małą wszystko w porządku a za jakiś czas będziemy się zasypywać zdjęciami naszych maluszków![]()
Też ja mamŚciągnęłam sobie aplikacje na tel nasza ciąża, tak mi się spodobała ta stopa w tle
Zobacz załącznik 840207
Ja ostatnio oglądałam od młodszego filmik z chyba 28tc i buzia taka samaWczoraj oglądaliśmy filmik z usg z córka 8 lat temu robiony a potem z tej ciazy wierzycie ze widać podobieństwo w ustach i nosie [emoji23] naprawdę !!! Piękna pamiątka będzie dla moich dzieci
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Takie duze to juz razem chyba mozna nyny 4 letnie....
Mnie tez karcono ze mam wracac do lozka ... marsz spac taty slowa a mama nic nie mowila
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży miałam termin na początek sierpnia, jeździłam rowerem do końca maja, czasem w czerwcu ale środek ciężkości już był tak przesuniety że miałam stracha jeździć. Dużo zależy też od tego gdzie się jeździ. Ja jechałam we wsi po ścieżce albo chodniku. Max. 2km w jedną stronę. Po mieście bym się nie odwazylaMoim zdaniem zdaniem to nie kwestia szyjki, tylko bezpieczeństwa...
Jestem typem sportowca, sporo moich koleżanek w ciąży było bardzo aktywnych, ale - nw, basen, spacery, nawet bieganie ok, ale rower moim zdaniem... A co jak będziesz musiała gwałtownie zahamować? Zwłaszcza, że raczej nie jesteś wyczynowym kolarzem (nie robiła byś wtedy przerwy na zimę)
Nawet znane mi triatlonistki odpuszczały rower przynajmniej od max połowy ciazy że względu na ryzyko - upadek albo gwałtowne hamowanie może skończyć się tragicznie..
![]()