Margana
Fanka BB :)
Oj nie, nie oddam, bo corka kozysta[emoji3]Wybrednazaraz wpadnę po te niechciana wannę
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie, nie oddam, bo corka kozysta[emoji3]Wybrednazaraz wpadnę po te niechciana wannę
![]()
Ja mam tak samo. Wanna zabudowana po sufit, szklane drzwiczki i prysznic z deszczownica. 2w1[emoji3]Pod pachami zwykła maszynka (ja mam wielorazową z wilkonsona). Tylko mocno nawilżam skórę i zapewniam dobry poślizg. Na nogach to samo. Za to tam na dole maszynką elektryczną którą uważam za wybawienie. Goli mnie do zera i nie zacina. Bo zwykłą maszynką zawsze sie tam zacinałam potem patrze na wkładce krew i już oczywiscie panika, zanim sobie przypomniałam, że przecież dziś robiłam tam na dole porządek.
Ja tez mam wannę taka super wygodną, ale ze szklanym parawanem a nad nią deszczownica żeby można było wziac normalny prysznic. Mieszkamy tu od lipca, kąpałam się tylko 2 razyZdecydowanie wolę prysznic
![]()
Widac widac[emoji5] U mnie jeszcze tak nie widac gdzie dzidzia jest. Za duzo tluszczu[emoji6]Mój synek tak się dziś pcha ciągle na lewo.. Boli to trochę ale jak się położyłam to normalnie brzuch krzywy tylko zdjęcie tego nie oddaje aż tak [emoji14]![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wrazliwa ksiezniczka[emoji3]Wiem właśnie. Jak na tamte czasy Mama miała super pole manewru bo dużo rodziny z granicą, więc wysyłali różne rzeczy których w Polsce nie było. Ale mi nic nie pasowało, to potem koleżanki sie w kolejce ustawiały do mamy po super pieluchy z USA, albo kremik z zachoduJako jedyna z 4 dzieci byłam taka problematyczna. Tak samo jako jedyna non stop na coś choruję. Czy to zwykłe przeziębienie czy poważniejsze dolegliwości. Jakaś taka wybrakowana jestem
![]()
No wlasnie jestesmy bardziej swiadome przez te przejscia z pietwszej ciazy. Wtedy sie nie spodziewalam takich provlemow. Za to jak sie pojawily to bardziej pabikowalam niz teraz, bo teraz wiem ze mozna sobie z tym poradzic.W pierwszej ciąży chyba się tak nie bałam ,teraz za dużo wsuchuje się w ciało i wszystko mnie martwi ech..nawet lekarzowi k tym mówiłam że niby druga ciąża łatwiejsza ale nie u mnie ,potwierdził że teraz jestem bardziej świadoma po pierwszej
Po jakim okresie przestalas mieć te skurcze
U mnie jak wybił się na lewo chwilę pomasowałam w tym miejscu żeby się przesunął i to zrobił [emoji14] bo to dziwne uczucie było [emoji14]Widac widac[emoji5] U mnie jeszcze tak nie widac gdzie dzidzia jest. Za duzo tluszczu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
My używaliśmy dady i jak dla mnie super, nic nie uczulaly a i cena też super ,na początku tak do 3 msc pampersJa używałam przy Lence pamers ale były okropne, przemykały mimo że co chwila się przebieralo pieluszkę. I odparzaly, myślałam o dada
Też dziś miałam żarty dzień [emoji16]Czas znów na jedzenie... Jestem ciągle głodna aaaaaaa![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
No dziwne, pamietam jak corka sie tak przesowala[emoji5] Ale jaki posluszny synus[emoji3]U mnie jak wybił się na lewo chwilę pomasowałam w tym miejscu żeby się przesunął i to zrobił [emoji14] bo to dziwne uczucie było [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Sliniaki liga się przydać jeszcze przed porodem [emoji16] ba sobie można przetestować HahaHahahahah ja czekam na kebaba [emoji2][emoji2] mam taki ślinotok, że ledwo wytrzymuję [emoji2][emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)