SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja w nocy budzę się raz czy dwaHeh, męczy to wstawanie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w nocy budzę się raz czy dwaHeh, męczy to wstawanie![]()
Miesiąc się czekaKurcze to szkoda, liczyłam, że starczy miesiąc.
Pewnie, że pasujeOj też już nie mogę się doczekać kiedy zostanę jego żona [emoji7][emoji7] i do tego tak mi pasuje jego nazwisko do imienia [emoji16] Marta Przybylska [emoji23][emoji23] czy nie pasuje ? Hahaha chyba już bzikuje [emoji16][emoji23]
![]()
![]()
Fajnie by byłoMiesiąc się czeka![]()
Trzymam kciuki żeby się udało [emoji8][emoji8]Ooo to jest jeszcze szansaWłaśnie napisałam maila do mojego USC, zobaczymy co odpiszą
![]()
A nie będziecie po urodzeniu dziecka prowadzić wspólnego gospodarstwa domowego? Bo wtedy liczy się jego wypłata .... Bo np. Gdy rozlicznych się w urzędzie skarbowym to są zwroty na dziecko... Ja z moim też po ślubie nie jestem, ale ja sama zarabiam tyle, że mi się nic nie należy [emoji16]Nie mam z K ślubu więc się zalapę na szczęście. Ale w ogóle bez sensu jakies kryteria. Każdej kobiecie się należec powinno. Nie rozumiem np. tego jak nie nalezy się rodzinne czy 500+ bo dochód przekroczył o parę złoty.
Ja przyjęłam tylko męża obydwoje mamy długie nazwiska a jeszcze moje imię Magdalena to już całkiem dlatego wybrałam jednoDziewczyny mam dylemat, myślicie, żeby po ślubie przyjąć tylko nazwisko męża czy zostawić dwa? Nie umiem się zdecydować.
Dzięki kochana :* Chyba to, że akurat 31 marca to wielka sobota nie jest problemem i urząd udziela ślubów? w sumie liczę, że termin będzie wolno skoro to post.Trzymam kciuki żeby się udało [emoji8][emoji8]
![]()
![]()
Ooo to faktycznie dość sporo... A wtedy już wliczamy dziecko jako kolejna osobę?Ale te kryterium jest wysokie, prawie 2000 na rękę na osobę. Gdyby mój budżet miesięczny na 4 osoby wynosił 8000 to nie martwiłam się jakimś marnym jednorazowym tysiączkiem![]()
![]()
U mnie nawet w święta udzielają. Więc wydaje mi się że nie powinno być żadnego problemu [emoji4][emoji8]Dzięki kochana :* Chyba to, że akurat 31 marca to wielka sobota nie jest problemem i urząd udziela ślubów? w sumie liczę, że termin będzie wolno skoro to post.