reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze pamiętam jak raz zobaczyłam mysz, to było na podwórku na wsi. Kurz po mnie został... :-)
Ja nawet kiedyś w domu trzymałam myszkę :) A jak mi do domu taka polna wlezie to ją z mężem ścigamy, aż złapiemy i wypuścimy bo nam szkoda zabijać ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Fajnie by było :)
Myślicie, że to dobry pomysł z tą nagłą zmianą planów? Czy lepiej poczekać i spokojnie wziąć w sierpniu czy wrześniu?
Hej Ola,
Myślę,że dobry pomysł. Nie czekałabym bo później przy dziecku po pierwsze na początku nieprzespane noce, zmęczenie, ale to jak uważasz..

Bleee pająki to mój horror. Mieszkam pod lasem i czasem mi takie paskudztwo do domu wlezie brrrr. Ja niestety nie potrafię tego zabić bo od samego patrzenia mi słabo. Jak ostatnio meza nie było a ja dostałam histerii to teściowa z góry ze złamaną nogą musiała mnie "ratować" i zatłuc bestię ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jak ja Cię rozumiem...!! Mogę znieść myszy, węża trzymałam na rękach ale pająki mnie przerażają- nie potrafię wytłumaczyć...!

Dziś rano Ł ratował sąsiada. Samochód 3 lata, Porsche. Nie chce odpalic bo stał na zewnątrz. Został odpalony przez naszą prawie 20 letnią, starą vectrę, którą na dniach oddajemy na złom :D

Co do koncertu, to wyślę go tam nawet jeśli bym miała zatrudnić do tego celu jakiś koksów co go tam na rękach zaniosą :) Jutro zaczyna się przedsprzedaż biletów także bedę walczyć :D

No bo szczerze- teraz w autach są owszem, super systemy i mnóstwo elektroniki, ale jak to siądzie to d.upa no. Nawet nie otworzysz auta.

I przez to zdjęcie będę miała koszmary :o

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Yhy. Ja też :baffled::baffled: a pomyśl sobie że kiedyś synek Ci coś takiego przytarga do domu:eek:

Jak ja Cię rozumiem...!! Mogę znieść myszy, węża trzymałam na rękach ale pająki mnie przerażają- nie potrafię wytłumaczyć...!

No bo szczerze- teraz w autach są owszem, super systemy i mnóstwo elektroniki, ale jak to siądzie to d.upa no. Nawet nie otworzysz auta.

Yhy. Ja też :baffled::baffled: a pomyśl sobie że kiedyś synek Ci coś takiego przytarga do domu:eek:
Ja kupiłam pająki mieszkając z ex, potem się do mamy wprodmwadzilam z nimi, ale mama je polubiła jeszcze nim zamieszkały pod jej dachem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wiem właśnie, a teraz kupujemy nowe auto z salonu, naładowe elektroniką. Ł sie cieszy jak dziecko bo to gadżeciarz, a ja jestem przerażona, że nie będę potrafiła radia sama włączyć...

Witam mamusie . ja od soboty po polowkowych u tesciowej dlatego mnie mniej na forum, staram sie was podczytywac. Maly wazy 341 g ;) teras tylko czekac na wizyte w czwartek. Jak bede w domu to wstawie jakies zdjecie. Milego dnia i powodzenia na wizytach ;*
Super, ze maluszek zdrowy[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam dziewczyny dawno się nie udzielałam tutaj ale strasznie ostatnio zakręcony czas....
U mnie na termometrze -13 stopni [emoji33][emoji33] do tego od soboty boli mnie gardło i katar się pojawił ☹️ chyba trzeba będzie odwiedzić lekarza jeśli nic nie pomoże. Jeszcze w piątek wizyta w Bydgoszczy u diabetologa. Przyznam szczerze że nie mam jakoś Ochoty tam jechać ale co zrobić :/.
Wogole jestem w szoku. Zaczęliśmy w sobotę 21 tc a ja wyglądam jakbym co najmniej była w 7-8 miesiącu ciąży..[emoji33][emoji33] jak tak dalej pójdzie to do porodu będę wyglądać jak prawdziwy wieloryb.... [emoji23][emoji23]
1519628305-70d45f6cd61d6f9f-aaaaaa.jpeg

Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom
O jaki ladny brzuszek[emoji5]
Oby przeziebienie szybko przeszlo! Ja twraz w to zimno statam sie nie wychodzic z domu, jak nie musze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny mam dylemat, myślicie, żeby po ślubie przyjąć tylko nazwisko męża czy zostawić dwa? Nie umiem się zdecydować.
Ola to juz Ty musisz zdecydowac. Ja przyjelam jedno meza, bo jak dla mnie podwojne to za duzo problemow i za dlugie wypisywanie w rubryczkach[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry