reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Ciekawie. Ostatnio jak pracowałam w przedszkolu to był Braian i Emma.

xrot3e3khrx43f8f.png
Emma ładnie ale te Brajany i jeszcze pisane "po polsku" to wg mnie masakra

p19u9jcg1z5wnhly.png

x7codciml8ye19yb.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

reklama
Takie imiona najlepsze są z typowo polskimi nazwiskami. Amy Rose Kiełbasa na przykład brzmi zacnie [emoji108]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Najlepsze jest to ze ona ani za granica nie
Mieszka ani nie mieszkała tata tez Polak. Nie wiem o co chodzi ale syna ma BRYANA wiec niczego lepszego nie można było sie spodziewać [emoji23]

reklama
Ostatnio przeglądałam jakieś statystyki, nie pamiętam z którego roku i miałam dłuższą rozkmine ponieważ pojawił się Oliver, Olivier, Oliwer i Oliwier. Wyobrazilam sobie jak rodzice siedzą przy odpalonym kompie, pot z czoła kapie i tekst 'ej, to jak w końcu? Pisz przez v, w Google ma najwięcej wyszukiwań, to będzie to' [emoji14]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Do góry