reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To u mnie dają pampersy [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A u mnie nie dają nic, wszystko trzeba mieć swoje. I chyba tak nawet wolę :)

reklama
Takie bole to na pewno rozszerzanie i luzowanie[emoji5] W pietwszej ciazy mialam takie bole krocza i bioder. Tetaz tez mbie juz w kroczu zaczyna bolec[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Masz wrażenie też jakby czasami chciało Ci coś wyskoczyć tam na dole? No właśnie tak myślałam że to chyba tam coś rozszerza się znów i taki ból. Dziwne bo jak się rozchodze to mija

Ten brzuch mi się zmniejszył ale chyba tez zmienił trochę kształt i się bardziej rozlal i od tego czasu tak mnie pobolewa na dole tam wszystko . Może synuś jakąś taka pozycję przyjął i mnie gdzieś uciska
Ja też mam wrażenie że mi się bardziej rozlał. Ale dzidziol normalnie kopie? Może sprobuj nospe mnie jak ciągnie w biodrach to pomaga

Dziewczyny czy któraś z Was pobolewa /pobolewalo krocze , biodro i dolna część kręgosłupa? W kroczu to jakby chciało coś wyskoczyć momentami czuje . Nie wiem czy to kolejny etap poszerzania się czy powód do niepokoju?
Dzisiaj w sumie cały dzień Wiola pobolewa mnie krocze i dół pleców. Pewnie dalej rośniemy a niestety w naszej sytuacji niepokoi nas wszystko...

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ten brzuch mi się zmniejszył ale chyba tez zmienił trochę kształt i się bardziej rozlal i od tego czasu tak mnie pobolewa na dole tam wszystko . Może synuś jakąś taka pozycję przyjął i mnie gdzieś uciska
Ostatnio o to samo się martwiłam
Ale już dzisiaj więcej zjadłam, duzo więcej niż zwykle i brzuch wrócił to swojego rozmiaru. Zrobił się taki ciężki.
Może tak się maleństwo ułożyło u Ciebie.

reklama
Pokazują jak karmić, jesli dzidziuś nie załapie piersi to zostajesz w szpitalu dluzej. Po porodzie przez 2 tyg odwiedza Cie codziennie położna zeby sprawdzić jak sobie radzisz i czy nie potrzebna jest pomoc.
To dobrze z tą położna. U nas już czego takiego nie ma, nawet jak matka się dzieckiem nie zajmuje, jest patologia to tego nie sprawdza .

Do góry