reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny! Leże sobie na kanapie, podciągnęłam koszulkę i sobie patrzę na brzuch. I było widać że nie jest symetryczny, ze dziecko jest po prawej stronie. Wzięłam telefon i chciałam zrobić zdjęcie i w tym momencie było widać jak on sie przesuwa tak całkiem! Aż nie mogłam uwierzyć jak na to patrzyłam :) chwilkę jeszcze mnie postukał i poszedł spać. Ale najgorsze jest to że ja tego jak sie przesuwał nie czułam bo mam łożysko na przedniej ścianie :(
To musiało być cudowne :) Zazdroszczę. Mój to jak kopie i widać na brzuchu to jak biorę telefon do ręki i nagle przestaje, wstydniś jeden :D

reklama
Laski ostatnie sukienkowe pytanie i już obiecuję nie męczyć tym tematem, co myślicie o tej na ślub? Nadaje się czy nie bardzo? Podoba się Wam czy jest raczej brzydka?
Zobacz załącznik 840791
Czy uważacie, że lepsza byłaby ta:
Zobacz załącznik 840790
Tylko nie wiem czy ten dekolt nie jest za duży, no i czy jeszcze ją w ogóle kiedyś założę :p
Obie są bardzo ładne, ale ta na dole jest bardziej wow :)

f2w39n7303c24ozn.png

hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęścia :D Maluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak :D Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej :D
Super, ze wszystko ok!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Laski ostatnie sukienkowe pytanie i już obiecuję nie męczyć tym tematem, co myślicie o tej na ślub? Nadaje się czy nie bardzo? Podoba się Wam czy jest raczej brzydka?
Zobacz załącznik 840791
Zobacz załącznik 840790
Tylko nie wiem czy ten dekolt nie jest za duży, no i czy jeszcze ją w ogóle kiedyś założę :p
Choć niebieska chyba ładniej podkreśla talię :)

f2w39n7303c24ozn.png

Zobacz załącznik 840791
Zobacz załącznik 840790
Mi się podoba :) śliczna taka dziewczęca :) dla odmiany kolor niebieski jest oryginalny :) moim zdaniem dekolt nie jest za duży ;) piersi w ciąży są ładne zazwyczaj a poza tym zawsze możesz zrobić jakąś zakładkę jeśli uznasz że jest zbyt głęboki :) mi np mój M ciągle mówi że teraz powinnam odsłaniać biust bo jest pełny ;) oczywiście w miarę rozsądku i nie wywalać go wulgarnie ale podkreślać to co w ciąży kobiece bo kobiety w ciąży mogą ładnie wyglądać i seksi :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny! Leże sobie na kanapie, podciągnęłam koszulkę i sobie patrzę na brzuch. I było widać że nie jest symetryczny, ze dziecko jest po prawej stronie. Wzięłam telefon i chciałam zrobić zdjęcie i w tym momencie było widać jak on sie przesuwa tak całkiem! Aż nie mogłam uwierzyć jak na to patrzyłam :) chwilkę jeszcze mnie postukał i poszedł spać. Ale najgorsze jest to że ja tego jak sie przesuwał nie czułam bo mam łożysko na przedniej ścianie :(
Mój synek często tak robi ale ja czuję jego przemieszczanie się ;) mimo że mam łożysko na przedniej ścianie ale chyba synek silny :D

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja też mam na przedniej i chyba dopiero zaczynam conieco czuć choć chyba nigdy nie będę pewna, że to to

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Zobacz załącznik 840791
Zobacz załącznik 840790
Spokojnie, możesz nas męczyć sukienkami do skutku, aż wybierzesz idealną, a potem też nie mamy nic przeciwko ;)

Obie są ładne, ta druga bardziej mi się kolorystycznie podoba, ale szczerze mówiąc bardziej mi się podobała tamta koronkowa, którą wrzucałaś wcześniej (nigdy nie mogłam się przekonać do takiego łączenia koronki i cienkiej tkaniny [emoji15])

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry