reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale schłopaczenie jest faaajne [emoji14]

Jestem jedynaczką, a też jakoś mi tak wyszło ;)

Plus taki, że jako informatyk zarabiam nieco lepiej niż "przeciętna kobieta" ;) mam "typowo męskie" podejście do zakupów, nie boję się elektryki, kabli, sprzętów, itd,
A jak kilkanaście lat temu wylądowałam w łóżku że swoim najlepszym przyjacielem, to od tego czasu tworzymy szczęśliwy związek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja lubię gdy facet jest facet a kobitka kobitka [emoji16][emoji16] nie mówię, że ą, ę dama [emoji16] że czasem jak się wku to sobie nie przeklnie i nie chodzi mi o to, że ma być zniewiesciala [emoji16] ale typ kobitki , babecZki z charakterem bardziej mi leży [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Co do płci. Ja zawsze byłam chłopczycą. Bawiłam się z chłopcami, lalkami gardziłam, samochodziki uwielbiałam. Jak sie psuły to sama próbowałam naprawiać itp. Mam tak do dziś :) W pracy wolę współpracowac z mężczyznami, gdy wiliśmy nasze gniazdko najbardziej lubiłam wiercić, walić młotem, skręcac itp :) Znam budowy silników moich ulubionych typów samolotów, jak ktoś którys otworzy i pokaże część to ja będę potrafiła ją nazwać. Mój Ł to ścisły umysł i wielkie zamiłowanie do technologi. W Nasze dziecko nie będziemy wpajac naszych pasji (choć wszyscy twierdzą że i tak odziedziczy po Nas miłosć do lotnictwa) wybierze sam co kocha i co chce robić, a my nie bedziemy tego negowac ani tym bardziej go od tego odwodzić :)
Na pewno odziedziczy miłość do lotnictwa ;) jak rodzice mają pasję i ją widać, to ciężko nią nie zainteresować syna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na pewno odziedziczy miłość do lotnictwa ;) jak rodzice mają pasję i ją widać, to ciężko nią nie zainteresować syna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kiedyś w żartach Ł powiedział, że gdy pewnego dnia powie "zdecydowałem że chcę zostać chirurgiem" to my mu odpowiemy cos w stylu "nie tak Cię wychowaliśmy" "co ludzie powiedzą" :D

@olaaa7 jakie tam sa piękne sukieenka :D ja juz mam 5 na oku hahahah

za te ceny nawet na ten slub super są kroje i kolory
To tak jak ja :p

Piękna [emoji7]

Moim zdaniem na komunię jak najbardziej się nada [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Cieszę się, że tak uważasz :) Też mi się podoba bo jest taka uniwersalna. Zobaczę jak będzie wyglądał materiał na żywo i wtedy zdecyduję czy na co dzień czy nada się też na komunię :)

Laski ostatnie sukienkowe pytanie i już obiecuję nie męczyć tym tematem, co myślicie o tej na ślub? Nadaje się czy nie bardzo? Podoba się Wam czy jest raczej brzydka?
4ffbbcf940d2b12ee0f6e186192c.jpeg

Czy uważacie, że lepsza byłaby ta:
c28535124075a89d4cb2ec83f311.jpeg

Tylko nie wiem czy ten dekolt nie jest za duży, no i czy jeszcze ją w ogóle kiedyś założę :p

Załączniki

• c28535124075a89d4cb2ec83f311.jpeg
    c28535124075a89d4cb2ec83f311.jpeg
    81,9 KB · Wyświetleń: 266
  • 4ffbbcf940d2b12ee0f6e186192c.jpeg
    4ffbbcf940d2b12ee0f6e186192c.jpeg
    73,7 KB · Wyświetleń: 271
Ostatnia edycja:
Prośba nie opowiadajcie swoich strasznych snoow,bo to teraz dla mnie stresujące ja jestem z osób straszek !!teraz się przebudziła jest 02 w nocy ,mąż pojechał i jest nieprzyjemnie ,takie straszne sny zostawmy dla siebie ,bo strach tu wschodzic i czytać
Też mam straszne sny ale nie chcę nikogo niepotrzebnie nakrecac ,nie w ciąży!!
Dlatego ja nawet nie czytalam tego, bo balam sie, ze tak bedzie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny! Leże sobie na kanapie, podciągnęłam koszulkę i sobie patrzę na brzuch. I było widać że nie jest symetryczny, ze dziecko jest po prawej stronie. Wzięłam telefon i chciałam zrobić zdjęcie i w tym momencie było widać jak on sie przesuwa tak całkiem! Aż nie mogłam uwierzyć jak na to patrzyłam :) chwilkę jeszcze mnie postukał i poszedł spać. Ale najgorsze jest to że ja tego jak sie przesuwał nie czułam bo mam łożysko na przedniej ścianie :(

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja już standardowo wyprawiłam męża do pracy a wcześniej ugotowałam makaron z sosem pieczarkowym ;)

Też miałam dziwną noc...
@Agatka29 - strasznych snów nie opowiadam, ale pop... mogę, co? ;)
Śniło mi się, że byłam w szpitalu, ale żeby kogoś zaczęli leczyć, to trzeba było wygrać, tzn była drużyna lekarzy i pacjentów, i jak pacjenci chcieli, żeby lekarze ich leczyli, to musieli z nimi wygrać w nogę, ewentualnie gdzieś tam na drugim boisku był mecz siatkówki [emoji23]
Najlepsi byli pacjenci z ortopedii [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hahaha, dobre[emoji23][emoji23][emoji23] Ale niestety czasem faktycznie tak jest, ze trzeba sie bardzo postarac zeby lekarz zajal sie kims z Twojej rodziny[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry