reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dla mnie drugie albo 5 piękne
Dla mnie najbardziej 2, ale tradycjonalistką jestem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Śliczna <3

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję [emoji173] Mam nadzieję, że na żywo też będzie taka ładna :)

zajebista dawaj link[emoji23] maja w innych rozmiarach ?tez idę na komunie

16udyx8di9hvrs5t.png
To była aukcja z opcją kup teraz a różnica kup teraz a licytuj było 3 zł [emoji28] Więc nie czekałam i kupiłam :p
Musiałabyś sobie przejrzeć aukcje tego sprzedawcy, może ma jeszcze w innych rozmiarach :)
Ma rozmiar 40 ale nowa z metkami (moja jest outletowa nieuszkodzona bez metek)
Link do: P3F304*BLUEBELLE MATERNITY SUKIENKA CIĄŻOWA 40 B00
Widziałam też S, tylko zerknij w opis bo niektóre mają jakieś zabrudzenia czy coś.
Link do: Przedmioty użytkownika Vestida - Sukienki - Strona 2 - Allegro.pl

Dlatego lepiej jak jest mniejsza roznica wieku. Mnie z siostrą dzieli rok i trzy miesiące. Jak byłyśmy młodsze to nawet na placu zabaw się omijalysmy szerokim łukiem, osobne zabawki, koleżanki, szarpanie za włosy , dokuczanie :D a teraz byśmy za sobą w ogień skoczyły.
My tez się odwiedzamy itd ale jednak blizej rodziców zawsze jestem ja. Ale ja juz u siebie chciałam mniejszą roznice wieku☺️ pomiędzy córka a synkiem jest 5 ateraz pomiędzy najmłodszymi będą 3

Ja mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie [emoji16] dobrze, że nie mam syna to nie będzie miała po kim schlopaczec

f2w39n7303c24ozn.png
Ale schłopaczenie jest faaajne [emoji14]

Jestem jedynaczką, a też jakoś mi tak wyszło ;)

Plus taki, że jako informatyk zarabiam nieco lepiej niż "przeciętna kobieta" ;) mam "typowo męskie" podejście do zakupów, nie boję się elektryki, kabli, sprzętów, itd,
A jak kilkanaście lat temu wylądowałam w łóżku że swoim najlepszym przyjacielem, to od tego czasu tworzymy szczęśliwy związek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale schłopaczenie jest faaajne [emoji14]

Jestem jedynaczką, a też jakoś mi tak wyszło ;)

Plus taki, że jako informatyk zarabiam nieco lepiej niż "przeciętna kobieta" ;) mam "typowo męskie" podejście do zakupów, nie boję się elektryki, kabli, sprzętów, itd,
A jak kilkanaście lat temu wylądowałam w łóżku że swoim najlepszym przyjacielem, to od tego czasu tworzymy szczęśliwy związek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i uważam że lepszego związku nie udałoby mi sie z nikim innym stworzyć :)

reklama
Do góry