Dla mnie najbardziej 2, ale tradycjonalistką jestemDla mnie drugie albo 5 piękne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie najbardziej 2, ale tradycjonalistką jestemDla mnie drugie albo 5 piękne
Dziękuję [emoji173] Mam nadzieję, że na żywo też będzie taka ładnaŚliczna <3
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To była aukcja z opcją kup teraz a różnica kup teraz a licytuj było 3 zł [emoji28] Więc nie czekałam i kupiłamzajebista dawaj link[emoji23] maja w innych rozmiarach ?tez idę na komunie
![]()
My tez się odwiedzamy itd ale jednak blizej rodziców zawsze jestem ja. Ale ja juz u siebie chciałam mniejszą roznice wiekuDlatego lepiej jak jest mniejsza roznica wieku. Mnie z siostrą dzieli rok i trzy miesiące. Jak byłyśmy młodsze to nawet na placu zabaw się omijalysmy szerokim łukiem, osobne zabawki, koleżanki, szarpanie za włosy , dokuczaniea teraz byśmy za sobą w ogień skoczyły.
Pamiętam mniej więcej, ale O jak wróci z pracy to najprawdopodobniej będzie wiedział dokładnie, chyba, że coś znajdę wcześniejDziękujęA wracając do tego jubilera w Siemianowicach to pamiętasz gdzie on jest? Dużo płaciliście?
SuperPamiętam mniej więcej, ale O jak wróci z pracy to najprawdopodobniej będzie wiedział dokładnie, chyba, że coś znajdę wcześniej
![]()
Ale schłopaczenie jest faaajne [emoji14]Ja mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie [emoji16] dobrze, że nie mam syna to nie będzie miała po kim schlopaczec
![]()
Piękna [emoji7]Chciałam Wam jeszcze troszeczkę pospamowaćKupiłam kieckę za całe 32zł. Nie wiem czy wyjdę w niej na jakąś uroczystość ale na pewno się przyda na co dzień
![]()
Zobacz załącznik 840778
Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i uważam że lepszego związku nie udałoby mi sie z nikim innym stworzyćAle schłopaczenie jest faaajne [emoji14]
Jestem jedynaczką, a też jakoś mi tak wyszło
Plus taki, że jako informatyk zarabiam nieco lepiej niż "przeciętna kobieta"mam "typowo męskie" podejście do zakupów, nie boję się elektryki, kabli, sprzętów, itd,
A jak kilkanaście lat temu wylądowałam w łóżku że swoim najlepszym przyjacielem, to od tego czasu tworzymy szczęśliwy związek
![]()
Ja też mam bardzo podobne do 2 i też wybrałam tradycyjneDla mnie najbardziej 2, ale tradycjonalistką jestem
![]()