reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To zależy czy chcesz na weselu być taką typowa sobą jaka jesteś nacodzien czy chcesz wszystkich zaskoczyć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tylko, ze my nie będziemy mieli wesela :) Tylko obiad, ciastko i zimna płyta dla najbliższych (max 20 osób)

reklama
@olaaa7 - znalazłam :D
Zdjęcie karteczki z zadatkiem, jakby O zgubił (obciełam tylko datę ślubu ;))

765ef492109fe652cea92b40f48bfb22.jpg

Ceny nie pamiętam, ale było taniej niż jak szukaliśmy gdzie indziej (ewentualnie taniej by było było z niższej próby złota, albo cieńsze, a nasze są naprawdę dość grube, obrączka O wygląda prawie jak nowa (po przetarciu filcem...) a nie zdejmuje jej w ogóle (też na budowie, stolarni itd, nie raz przywalił gdzieś w coś itd..)
Ja też nie zdejmuję, i nie raz gdzieś przetarlam, uderzyłam, itd (pierścionek zaręczynowy musiałam kilka razy prostować...)
dff08558a5b4fbc19c0afbcdf06b8109.jpg

Po prostu było ustalone, ile za gram, ile ten konkretny wzór o tej grubości waży, itd.
No i wszystko robione w 100% indywidualnie, a nie produkcja seryjna - dla nas to ważne, że "wspieramy" małą rodzinną firmę, ludzi, którzy robią coś z pasji, a nie sieć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Masz już upatrzona jakąś firmę ? Myślę , żeby kupić elektryczny odrazu. Niz pozniej wydawać pieniądze dwa razy gdyby ręczny okazał się za słaby.
Kupuję reczny Harmony z Medeli. Elektryczne te dobre sae drogie i tak na prawdę przydaja sie jesli sciagasz pokarm na biezaco a karmisz butelka. Moja kolezanka tak robila. Sciagala co 2-3 godziny i karmila potem z butli bo jej córka miala problem ze ssaniem z.piersi. na sporadyczne odciaganie reczny wystarczy.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęścia :D Maluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak :D Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej :D
To super :-) ;-)

@olaaa7 - znalazłam :D
Zdjęcie karteczki z zadatkiem, jakby O zgubił (obciełam tylko datę ślubu ;))

765ef492109fe652cea92b40f48bfb22.jpg

Ceny nie pamiętam, ale było taniej niż jak szukaliśmy gdzie indziej (ewentualnie taniej by było było z niższej próby złota, albo cieńsze, a nasze są naprawdę dość grube, obrączka O wygląda prawie jak nowa (po przetarciu filcem...) a nie zdejmuje jej w ogóle (też na budowie, stolarni itd, nie raz przywalił gdzieś w coś itd..)
Ja też nie zdejmuję, i nie raz gdzieś przetarlam, uderzyłam, itd (pierścionek zaręczynowy musiałam kilka razy prostować...)
dff08558a5b4fbc19c0afbcdf06b8109.jpg

Po prostu było ustalone, ile za gram, ile ten konkretny wzór o tej grubości waży, itd.
No i wszystko robione w 100% indywidualnie, a nie produkcja seryjna - dla nas to ważne, że "wspieramy" małą rodzinną firmę, ludzi, którzy robią coś z pasji, a nie sieć...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dziękuję że się tak fatygowałaś i specjalnie szukałaś :*

reklama
W jakiej komodzie będzie mi wygodniej trzymać rzeczy dziecka ? Musimy teraz w marcu przemyśleć i rozrysować ze znajomym, żeby już zaczal nam meble po kolei robić. Myślałam o samych długich szufladach. Ale nie wiem czy nie wygodniej by było gdyby była choć jedną szafka. Ale gorzej to trochę wygląda.
Screenshot_2018-02-28-13-28-43-065_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-02-28-13-26-50-245_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-28-13-28-43-065_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-02-28-13-28-43-065_com.opera.browser.png
    43,1 KB · Wyświetleń: 238
  • Screenshot_2018-02-28-13-26-50-245_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-02-28-13-26-50-245_com.opera.browser.png
    67,5 KB · Wyświetleń: 246
Do góry