olaaa7
Fanka BB :)
Tylko, ze my nie będziemy mieli weselaTo zależy czy chcesz na weselu być taką typowa sobą jaka jesteś nacodzien czy chcesz wszystkich zaskoczyć [emoji16]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, ze my nie będziemy mieli weselaTo zależy czy chcesz na weselu być taką typowa sobą jaka jesteś nacodzien czy chcesz wszystkich zaskoczyć [emoji16]
![]()
Piszesz o tej do picia ? Bo o to mi chodziKlaudia niedużo, płacisz za pobranie krwi tylko bo glukozę masz swoją. Pobierają Ci trzy razy. U mnie to wyszło 7zł x 3 więc 21zł + koszt glukozy ale to też jest mała kwota (do 10zł) [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No wlasnie i tu jest bol, bo w nieltorych sklepach na prawde jest problem znalezc cos bez rozu. Ale generalnie mozna[emoji5]A najgorsze jest że w sklepach też same róże i mało rzeczy takich w innych kolorach nic tylko róż i odcień różu![]()
Kupuję reczny Harmony z Medeli. Elektryczne te dobre sae drogie i tak na prawdę przydaja sie jesli sciagasz pokarm na biezaco a karmisz butelka. Moja kolezanka tak robila. Sciagala co 2-3 godziny i karmila potem z butli bo jej córka miala problem ze ssaniem z.piersi. na sporadyczne odciaganie reczny wystarczy.Masz już upatrzona jakąś firmę ? Myślę , żeby kupić elektryczny odrazu. Niz pozniej wydawać pieniądze dwa razy gdyby ręczny okazał się za słaby.
To super :-) ;-)hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęściaMaluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak
Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej
![]()
Dziękuję że się tak fatygowałaś i specjalnie szukałaś :*@olaaa7 - znalazłam
Zdjęcie karteczki z zadatkiem, jakby O zgubił (obciełam tylko datę ślubu)
![]()
Ceny nie pamiętam, ale było taniej niż jak szukaliśmy gdzie indziej (ewentualnie taniej by było było z niższej próby złota, albo cieńsze, a nasze są naprawdę dość grube, obrączka O wygląda prawie jak nowa (po przetarciu filcem...) a nie zdejmuje jej w ogóle (też na budowie, stolarni itd, nie raz przywalił gdzieś w coś itd..)
Ja też nie zdejmuję, i nie raz gdzieś przetarlam, uderzyłam, itd (pierścionek zaręczynowy musiałam kilka razy prostować...)
![]()
Po prostu było ustalone, ile za gram, ile ten konkretny wzór o tej grubości waży, itd.
No i wszystko robione w 100% indywidualnie, a nie produkcja seryjna - dla nas to ważne, że "wspieramy" małą rodzinną firmę, ludzi, którzy robią coś z pasji, a nie sieć...
![]()
Dopiero jak bedziesz miala nowy dowod osobisty to podajesz nowe nazwisko.Dziewczyny a jak to jest w pracy po ślubie, zgłaszam ten fakt w kadrach i muszę jakieś papiery donieść czy jak?
DziękujęDopiero jak bedziesz miala nowy dowod osobisty to podajesz nowe nazwisko.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017