reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Powodzenia na wizycie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie dziewczyny [emoji8] jak wam mija dzień ? U mnie spokojnie inie posprzątane. Kawkę kończę pić i lecę na zakupy.
Dziś odwiedziłam stronę Aspaneta żeby rozejrzeć się za jakimiś w końcu rzeczami dla maluszka. Kosmetyki itd. bo przyznam się że nie mam kompletnie nic... A tu już 5 miesiąc.. [emoji33] i znalazłam kilka rzeczy więc teraz czekam jak mój M przyniesie kaskę do domu i zamawiamy [emoji23][emoji23] co fajne jest że są bardzo tanie rzeczy na tej stronie. I mam nadzieję że jakościowo też będą dobre [emoji16] więc sporo już wybrałam i zostanie mi dokupić ubranka dla maleństwa wózek materac do łóżeczka i takie rzeczy jak Espumisan itd [emoji23] i wszystko już będzie. [emoji16]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
Wyślij link do tej strony jak mozesz :)

Ja się żadną listą nie sugeruje. W ciąży z córką szalalam z listami i sporo rzeczy bylo zbędnych. Kupuję tak na swoj rozum. Ale rozumiem ze przy pierwszym dziecku można nie wiedzieć dlatego lepiej podpytac innych mam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest jeden minus posiadania jednego dziecka... Jak rodzice umrą (bo kiedyś to się niestety stanie) to dziecko zostaje z tym samo... Bo wiadomo, że ciotki i kuzynki to już nie tak bliska rodzina... I wtedy zostaje się samemu... Ja teraz jestem w pierwszej ciąży i tak nad tym myślałam jakiś czas temu

f2w39n7303c24ozn.png
Tez z tego wzgledu zdecydowalam sie jednak na drugie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry