reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie zależy od dnia.. Jak synek gdzieś na dole się ułoży to wtedy chodzę co chwile :/

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
no ja wlasnie dzis chodze co chwila ale tylko dzis a czuje jak mały kopie

Moim zdaniem 10-13dpo to zdecydowanie za wcześnie....

0d1yrjjgtd95fou3.png

właśnie nie wiem co myslec... zrobiłam bo chciałam sie wybrac ze spokojna głową na spontaniczny urlop a teraz mam taki mętlik w głowie ze nie wiem dalej co robic... cycki mnie bolą od trzech dni, dzisiaj jakby trochę mniej ale mimo wszystko nigdy przed okresem mnie nawet nie bolały. Mam stymulowaną owulację CLO i byłam na monitoringu, pęcherzyki pięknie rosły i same pękły..

Witajcie, byłam z Wami w grudniu gdy myślałam że jestem w ciąży a wynik okazał się błędny.. może ktoś mnie pamięta ;) chciałabym zapytać czy któraś z Was miała nie wiarygodny wynik bety? Mianowicie byłam na necie w 25 dc, 10-13 dni po owulacji. Wynik ujemny :( moje pytanie... Czy to było za wcześnie na betę? Czy któraś z Was miała wynik ujemny bety a mimo wszystko była w ciąży?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie beta juz 10 dni po owu (potwierdzonej monitoringiem) wyszla pozytywna i wynosila 10,99. Robilam tak wczesnie na zlecenie lekarza.

Dokładnie i to właściwie uczulaly go też takie rzeczy, których nie jadłam w ciąży
No a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dziecku

reklama
No a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dziecku[/QU
Kacpra wszystko uczulalo na początku i byłam na kurczaku, ziemniakach i marchewce

Do góry