reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No choćby jakieś Danio czy Jogobelle . Ja nieumialam bardzo długo na nabiał patrzec ale małymi kroczkami i że strachu już potem chyba zaczynam w siebie wmuszac i tak na parę razy wciskam w siebie:) może i tobie się uda . Trzymam kciuki. A co do pytań to mam zawsze tyle że pod wrażeniem też o połowie zapominam:D
Witam dziewczyny tego mroznego poranka zjadłam sniadanie i biore sie za kiwi uwielbiam a w ciazy moge zjesc z 5 na raz nabial ja w nocy o 2 sie potrafie po lodowce krecic i zawsze musze miec cos z nabiału np.jogurt pitny actimel itd zeby szybko wypić i moge spać dalej.

Dzien Dobry! ja tez juz nie śpię.

@_agnieszka_ @Agatka29 powodzenia na wizytach!!!

Co u nas sie od wczoraj dzieje, pogoda straszna zawieje i zamiecie śnieżne, zamknięte drogi, pociągi nie kursują. Autobusy miejskie od wczoraj od godziny 19 juz nie jeździły. Zamknięte wszystkie szkoły/przedszkola, większość sklepów, restauracje. Dzis po popoludniu ma sie juz poprawic, oby!
Omg[emoji33]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny teraz to mam juz potrojnego nerwa. Nie dosc, ze polowkowe to jeszcze mloda rano pokaslywala i tetaz sie martwie czy ok. A do tego jak tetaz wstalam to sie okazalo, ze lodowka nie chodzi[emoji20] No zalamana jestem. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze sie nie zepsula. Nie wiem co mam z nia teraz zrobic[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kurde, skoro taka chudziutka się urodziłam, to ciekawe czemu mi to nie zostało do dzisiaj ;)
Ja to samo :) A moja siostra urodziła się grubaskiem, a teraz ma figurę modelki.

Dziewczyny teraz to mam juz potrojnego nerwa. Nie dosc, ze polowkowe to jeszcze mloda rano pokaslywala i tetaz sie martwie czy ok. A do tego jak tetaz wstalam to sie okazalo, ze lodowka nie chodzi[emoji20] No zalamana jestem. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze sie nie zepsula. Nie wiem co mam z nia teraz zrobic[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie otwieraj jej za często żeby nie temperatura w srodku za szybko się podniosła. Chyba że już tam jest tempeatura taka jak w pomieszczeniu, to powynoś na balkon czy parapet

reklama
Do góry