reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie

0d1ysek2lswwmhul.png

reklama
@niemamco muszę mieć plan porodu ?

Ja to różnie, na początku 1kg w ciągu 3 tygodni a potem zdarzyło się nawet prawie 1kg w tydzień, nie wiem od czego to zależy.

To mam bardzo podobnie z wagą.

No właśnie aż się zdziwiłam, że on taki tani, bo na stronie spacerówka przeceniona z 2tys na 1400zł a gondola z 600zł na 430zł, nie wiem czemu w sklepie na tym wystawowym gondola tylko 250zł a spacerówka 1100zł. Strasznie mnie kusi, nie wiem co robić :p

Może schodzi z ceny bo od tego roku już idzie nowa kolekcja. Moj wózek upatrzony kosztuje 1600 a nowa kolekcja już po ponad 2000 :/ a praktycznie niczym się nie różnia.

Możecie polecić jakiś niedrogi podkład, który wygląda naturalnie a nie jak tapeta?

Maybelline. Affinitone 24golden beige. Mam go już od września/października i jeszcze się nie skończył. Ale jest super. Jak chcesz wyślę zdjęcie jak wygląda opakowanie :)

* Dziewczyny, od rana 30stron :o
Dobrze, że wchodze na bieżąco. :)

Gratuluję udanych wizyt !!!!!:****
Poznania płci !! <3
I powodzenia na kolejnych :*

Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie

0d1ysek2lswwmhul.png
Super :) Zazdroszczę tych 2 kg :) To tyle co nic, ja to pewnie już mam przynajmniej 6 na plusie.

@niemamco muszę mieć plan porodu ?

Może schodzi z ceny bo od tego roku już idzie nowa kolekcja. Moj wózek upatrzony kosztuje 1600 a nowa kolekcja już po ponad 2000 :/ a praktycznie niczym się nie różnia.

Maybelline. Affinitone 24golden beige. Mam go już od września/października i jeszcze się nie skończył. Ale jest super. Jak chcesz wyślę zdjęcie jak wygląda opakowanie :)

* Dziewczyny, od rana 30stron :o
Dobrze, że wchodze na bieżąco. :)

Gratuluję udanych wizyt !!!!!:****
Poznania płci !! <3
I powodzenia na kolejnych :*
Dziękuję, zaraz sobie poszukam :)

0d1ysek2lswwmhul.png
Super! A kilogramy to dziecko, lozysko, piersi, zwoekszona ilosc krwi itp.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry