reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Masz rację[emoji4] w Katowicach jest tak, że Ty sobie wybierasz personalnie położną. Można poczytać opinie itd.Ale czy warto? Jest 50/50 że akurat trafi się na pomocne położneale słyszałam że dużo też zależy od tego ilu jest małych pacjentów na porodówce. Im więcej dzieciaczków tym położne mają więcej pracy.
![]()
No właśnie...Ja ominęłam już kilka rozdziałów[emoji23]Dobrze, że mi uświadomiłyście, że książka " W oczekiwaniu na dziecko" jest na necie w pdfie. Czytam sobie początkowe rozdziały, część omijam, i szczerze mówiąc chyba bym żałowała jakbym ją kupiła. I te ekstremalne pytania typu " Czy coś się stanie jak zażyłam kokainę w ciąży?" :O Trochę jak rubryki w Chwili dla Ciebie

Anulaa88
W naszej grupie masz taki wątek, jak Lista mam[emoji16] większość się wpisała [emoji4]Jako,że jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów możecie mi napisać ile Nas tu sierpniówek jest?
Czy są tu jakieś dziewczyny mieszkające w moich okolicach? Mam na myśli Gdańsk, Sopot,Gdynię, Rumię,Wejherowo![]()

GorzkaPomarańcza
A z tego czego nie ominęłaś dowiedziałaś się czegoś ciekawego?No właśnie...Ja ominęłam już kilka rozdziałów![]()
A ja mam w Dzień Kobiet wizytęZostało mi 8 dni do kolejnej wizytyjuż nie mogę się doczekać, odliczam jak dni do początku wiosny ahh jak będzie nam przyjemnie z brzuszkami w tak zajebiste pory roku ^^
Będzie przyjemnie dopóki całkiem nie wywali brzucha w upały
Anulaa88
Powiem Ci tak... Nic ciekawego![emoji23] nic ponad to, co można się domyśleć[emoji4]A z tego czego nie ominęłaś dowiedziałaś się czegoś ciekawego?Jak dla mnie dobra książka na sen na tyle na ile przeczytałam.
A ja mam w Dzień Kobiet wizytęi takie pytanko- ginekolog bada Was co wizytę?
Będzie przyjemnie dopóki całkiem nie wywali brzucha w upałytaka ze mnie optymistka
Mnie bada...A to coś dziwnego?[emoji16]
Zdrowia!Mnie ginekolog zbadal raz kiedy powiedzialam ze boli mnie chyba jajnik.
Najgorsze jest to, że chyba mnie rozkłada
Leżę w łóżku po ciepłym prysznicu i mleku z miodem mając nadzieję, że minie.

GorzkaPomarańcza
Duuuuużo zdrówka :* Mnie zazwyczaj łapie przy przesileniu wiosennym:/Mnie ginekolog zbadal raz kiedy powiedzialam ze boli mnie chyba jajnik.
Najgorsze jest to, że chyba mnie rozkłada
Leżę w łóżku po ciepłym prysznicu i mleku z miodem mając nadzieję, że minie.
Bo tak się zastanawiam czy będzie mnie badał do końca ciąży co wizytęPowiem Ci tak... Nic ciekawego!nic ponad to, co można się domyśleć![]()
![]()
Mnie bada...A to coś dziwnego?![]()
martini87
@GorzkaPomarańcza mnie lekarz badal do tej pory na kazdej wizycie
@Bimajo witam
@Paulana moze sie uda i chorobsko przejdzie bokiem a jak nie to zdrowiej szybciutko
@Bimajo witam
@Paulana moze sie uda i chorobsko przejdzie bokiem a jak nie to zdrowiej szybciutko
reklama
Anulaa88