reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Matko dziewczyny ile wymacie energii! Czy tylko ja na nic nie mam sily?
Wzielam paracetamol, polezalam pol godziny i nic to nie dalo. Bol glowy nadal taki, ze az mdli.
Woda ciepla wrocila. Wrzatek nie leci, ale dalo rade sie umyc.
Facet z serwisu dalej nie dzwoni[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja też ostatnio straszny leniuch także nie tylko Ty :* . Dobrze że woda wróciła. Oby zdarzył przed weekendem To naprawić . Głowa pewnie że stresu Cię boli :*

reklama
Ja też ostatnio straszny leniuch także nie tylko Ty :* . Dobrze że woda wróciła. Oby zdarzył przed weekendem To naprawić . Głowa pewnie że stresu Cię boli :*
Z tym bolem to pewnie masz racje. Juz po woli nie daje rady psychicznie z tymi problemami, a jeszcze wszyscy w kolo mnie doluja, ze tak wyglada zycie i mam sie nie denerwowac, bo w ciazy jestem. Jak slysze takie teksty to mi cisnienie jeszcze bardziej wzrasta.

Czyli nie tylko ja taki leniuszek sie zrobilam? Nie wiem co jest. Pracowalam na zmiany i tyle rzeczyjeszcze ogarnialam, a tetaz to najchetniej bym lezala. Nawet ciasteczek mi sie nie chce zrobic, a mam na nie ochote[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

a u mnie znow energia mam tyl planow na marzec :D
ciesze sie ze wiosna idzie ze bedzie slonce
ale jak bylam w ciazy z corka to bylam 9 miesiecy wycieta z zycia ja tylko splam nic mi sie nie chciało 0 energii, na mnie chyba synowie dzialają dobrze haha

Z tym bolem to pewnie masz racje. Juz po woli nie daje rady psychicznie z tymi problemami, a jeszcze wszyscy w kolo mnie doluja, ze tak wyglada zycie i mam sie nie denerwowac, bo w ciazy jestem. Jak slysze takie teksty to mi cisnienie jeszcze bardziej wzrasta.

Czyli nie tylko ja taki leniuszek sie zrobilam? Nie wiem co jest. Pracowalam na zmiany i tyle rzeczyjeszcze ogarnialam, a tetaz to najchetniej bym lezala. Nawet ciasteczek mi sie nie chce zrobic, a mam na nie ochote[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja też jestem leń okropny ostatnio :p Nic mi się nie chce, a sprzątanie to już w ogóle jest na samym końcu :p Jutro ciężki dzień bo robimy urodziny córki M, przed południem mają przyjść koleżanki a popołudniu rodzina, żeby ten dzień szybko minął [emoji28]

a u mnie znow energia mam tyl planow na marzec :D
ciesze sie ze wiosna idzie ze bedzie slonce
ale jak bylam w ciazy z corka to bylam 9 miesiecy wycieta z zycia ja tylko splam nic mi sie nie chciało 0 energii, na mnie chyba synowie dzialają dobrze haha
No to ja w pierwszej ciazy mialam wiecej energii i duzo planow. A sie okaxalo, ze musialam lezec i nici z planow[emoji53] A teraz nic kompletnie mi sie nie chce[emoji53] Straszne to jest

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja też jestem leń okropny ostatnio [emoji14] Nic mi się nie chce, a sprzątanie to już w ogóle jest na samym końcu [emoji14] Jutro ciężki dzień bo robimy urodziny córki M, przed południem mają przyjść koleżanki a popołudniu rodzina, żeby ten dzień szybko minął [emoji28]
Oj to faktycznie moze byc ciezko. Powodzenia!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry