reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny dziekuje za wsparcie w moich ciezkich dniach.
Przepraszam, ze tak Wam tu marudze od wczoraj, ale od nikogo nie dostane takiego wsparcia psychicznego.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja to mogę spać tylko w jednej pozycji (na prawym boku) inne nawet w grę nie wchodzą, bo albo mi niewygodnie albo małemu nie pasuje i mnie zaraz gniecie :p Także dzisiaj będę testowała, mam nadzieję, że będzie mi wygodnie :tak:
Ja mam jeszcze większą niż ty , tak mi się wydaje. :D ale nie śpię jak jest na obrazkach :D z tyłu mam długa część , glowe mam na jednej krótszej, brzuch też "kładę" na tej drugiej części ale nogi nie chowam pod poduszkę tylko leżę na niej :p a i tak czasem budzę się na plecach :o

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, to naprawdę wiele dla mnie znaczy. Taki pozytywny zastrzyk energii się przyda tym bardziej po zajściu z ojcem Laury, jakie miałam dzisiaj.

W skrócie. Wszedł nieproszony do mieszkania, a akirat jego weekend przypada no to po młodą przyjechał. Od progu mi zacząl pierdzielić, że jeśli młodej do żadnych psychologów nie poumawiam i dzisiaj mu nie dam znać o terminach, to młodą bierze do siebie i mi ją odbierze :-( jak już się fajnie w nowej szkole zaaklimatyzowała. Nawet na opinii od wychowawcy jest napisane że wszystkie bariwry zostały już przełamane. Nie chcial opuscic mieszkania nawet po tym jak trzymalam wlaczony telefon w reku i wybieralam numer na policję. Na szczescie jak tylko zobaczyl gdzie chce zadzwonic i jak go z mieszkania wypchnelam to spokoj. Ale co sie naplakalam to naplakalam. Musze zainwestowac w jakis monitoring zwby talie zajscia nagrywac bo nie wiem, czy mi się nie szykuje kolejna sprawa w sadzie. Jak tak bedzie odwalam to zaloze mu sprawe o nękanie i ograniczenie wizyt z dzieckiem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, to naprawdę wiele dla mnie znaczy. Taki pozytywny zastrzyk energii się przyda tym bardziej po zajściu z ojcem Laury, jakie miałam dzisiaj.

W skrócie. Wszedł nieproszony do mieszkania, a akirat jego weekend przypada no to po młodą przyjechał. Od progu mi zacząl pierdzielić, że jeśli młodej do żadnych psychologów nie poumawiam i dzisiaj mu nie dam znać o terminach, to młodą bierze do siebie i mi ją odbierze :-( jak już się fajnie w nowej szkole zaaklimatyzowała. Nawet na opinii od wychowawcy jest napisane że wszystkie bariwry zostały już przełamane. Nie chcial opuscic mieszkania nawet po tym jak trzymalam wlaczony telefon w reku i wybieralam numer na policję. Na szczescie jak tylko zobaczyl gdzie chce zadzwonic i jak go z mieszkania wypchnelam to spokoj. Ale co sie naplakalam to naplakalam. Musze zainwestowac w jakis monitoring zwby talie zajscia nagrywac bo nie wiem, czy mi się nie szykuje kolejna sprawa w sadzie. Jak tak bedzie odwalam to zaloze mu sprawe o nękanie i ograniczenie wizyt z dzieckiem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ale dlaczego chce ciągnąć dziecko po psychologach skoro w szkole wszystko Ok i opinia nauczyciela tez wporzadku??

16udyx8di9hvrs5t.png

Hej dziewczyny, przyszłam się pochwalić moim rogalem, dzisiaj przyszedł. Jak otworzyłam paczkę i zobaczyłam tą tyci tyci poduszeczkę to tak mi się śmiać zachciało, jest po prostu taka urocza. <3 Czy, któraś z Was też zamawiała rogala? Jak Wam się śpi z nim?
Zobacz załącznik 841059
Ja go mam i w końcu się wysypiam [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ale dlaczego chce ciągnąć dziecko po psychologach skoro w szkole wszystko Ok i opinia nauczyciela tez wporzadku??

16udyx8di9hvrs5t.png
Mnie się nie pytaj bo nie wiem. Byc może mu się nudzi bo widzi że u nas panuje spokój i jest super atmosfera. Wymyślił ogolnie poradnie psychologiczną i po wizycie tam mimo, że psycholog stwierdzila że nie widzi nieprawidłowości w jej zachowaniu że mozna ewentualnie jakichs innych psychologow itp to juz debil swiruje. A w zasadzie to relację z tej wizyty w poradni znam tylko z jego opowieści bo to on tam byl, gdyż ja w pracy bylam. A na okresie probnym nie bardzo moge sobie na nieplanowane nieobecności pozwolić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry