reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kobitki pytanie do tych , które już miały polowkowe :) idę we wtorek i nie wiem czy lekarz bada tylko przez brzuch czy też przez pochwe? :)

f2w39n7303c24ozn.png
Przez brzuch i przez pochwe bo mierzy szyjkę :)

Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko w badaniu ok. Usg nie bylo po wczorajszym polowkowym. Pessar ladnie trzyma.
Powiedzialam, ze to co czuje to moim zdaniem te skurcze Braxtona-Hicksa to mowi, ze jak najbardziej maga byc i w takim razie jest ok i mam sie juz nie martwic. Chcialam magnez zwiekszyc to powiedzial, ze jak tak chce to moge, ze i tak sama sie swietnie diagnozuje[emoji6]
Na razie mam zrobic tylko morfologie, mocz i magnez, a glukoza za 2 tygodnie.

Pojechalismy do pepco i moja mloda wpadla w szal zakupowy dla dzidziusia[emoji23] Trzeba bylo ja stopowac[emoji6]

@Agatka29 juz wiem z czego wynika roznica w dlugosci szyjki. Jak zostala zcisnieta pessarem to sie przez to wydluzyla. Ale nie tak faktycznie, tylko przez zmiane ksxtaltu. Wiesz o co mi chodzi?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super, że wszystko okej :) co tam kupiliscie w pepco? :)

Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko w badaniu ok. Usg nie bylo po wczorajszym polowkowym. Pessar ladnie trzyma.
Powiedzialam, ze to co czuje to moim zdaniem te skurcze Braxtona-Hicksa to mowi, ze jak najbardziej maga byc i w takim razie jest ok i mam sie juz nie martwic. Chcialam magnez zwiekszyc to powiedzial, ze jak tak chce to moge, ze i tak sama sie swietnie diagnozuje[emoji6]
Na razie mam zrobic tylko morfologie, mocz i magnez, a glukoza za 2 tygodnie.

Pojechalismy do pepco i moja mloda wpadla w szal zakupowy dla dzidziusia[emoji23] Trzeba bylo ja stopowac[emoji6]

@Agatka29 juz wiem z czego wynika roznica w dlugosci szyjki. Jak zostala zcisnieta pessarem to sie przez to wydluzyla. Ale nie tak faktycznie, tylko przez zmiane ksxtaltu. Wiesz o co mi chodzi?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To super, że wszystko dobrze :) może Ci wizyta trochę chumor poprawiła :)

reklama
Nie bałam się o siebie tylko o dziecko. Nie wiem czy takie zdarzenie ma na nie wpływ :/ poszłabym najchętniej już w czwartek/ piątek na wizytę. Ale w sobotę dopiero kończę 20. I chyba zależy lekarzowi na dokładniejszym badaniu :(
Wiesz co to zalezy co sie dzieje w tym momwncie w twoim organizmie. Bo jeslu dochodzi do jakiegos lekkiego niedotlenienia to moze miec wplyw na malenstwo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry