reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

witam jestem nowa też poroniłam 7 lutego w 9 tc . Samoistnie . Jestem w Irlandii . Powiedzcie proszę czy zazywacie progesteron lub jakieś inne leki . czekam narazie na pierwszą @ i chce ponownie zacząć starania ale boję się powtórki . Mam już w dzieci i było wszystko w porządku a teraz taki ból. ...
Najlepiej napisz na forum - ciąża po poronieniu / starania po straconej ciąży :) tam dziewczyny wszystko Ci napiszą :)

p19u3e3k7kl7nce7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
A jak u Ciebie Kinka z tymi krwawieniami? Bo jak uciekalam z forum to cos tam jeszcze mialas. Uspokoilo sie to w koncu? :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
28 grudnia byłam na wizycie krwiaka juz nie było. Potem miałam jeszcze jeden incydent z plamienie ale niegroźny to było w styczniu na początku od tego czasu spokój ale cały czas na lekach

Bolał mnie brzuch i krzyże szyjka z 3.5 na 2.3 się skrócila :( I miałam ogromne ilości oplawow myślałam że mi wody leca w sumie dlatego głównie tu przyjechalam ale na szczęście to nie wody . Dostałam leki muszę leżec wc i łóżko a za dwa dni podejmą decyzję czy będą mi zakładać passar czy da się na lekach to przejść :( boję się strasznie o synka . Jest tu też klinika dla dzieci najmniejsze jakie uratowali było w 24 tygodniu urodzone , ale lekarka mówi że mam narazie o tym nie myśleć bo niema tragedii i coś poradzą o mam pozytywnie myśleć . Leży że mną dziewczyna która od 6 miesiąca już zmaga się też z takimi komplikacjami i już jest w 8 mówi że lezec lezec I lezec że to podstawa żeby było dobrze :( same mi łzy leca cały czas :(
Kochana jestesmy z Tobą☺

Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ibufen możesz dawac naprzemiennie z paracetamolem tylko lepiej trochę odczekać, odstep pomiędzy lekami powinien byc 4 godziny może zrób jej oklad na czolo

reklama
Do góry