Wronka199
Fanka BB :)
Chetnie sie podziele ale w pakiecie dorzucam kawalek nogi i tylka bo tez nadmiar [emoji3]Sprzedawaj na kilogramy może ?ja bym z chęcią kupiła
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chetnie sie podziele ale w pakiecie dorzucam kawalek nogi i tylka bo tez nadmiar [emoji3]Sprzedawaj na kilogramy może ?ja bym z chęcią kupiła
![]()
Mi się podobają te aplikacje ale jestem tak przyzwyczajona do kartki i długopisu, że nie potrafię inaczej![]()
Hormony! Też tak mialam killa dni temu. Tylko ze ja mialam depreche z powodu mojego cellulitu ktory konczy sie na kostkach i przez cycki ktore sa coraz wieksze i bardziej wiszace... Az sie boje co bedzie po porodzie. Bede zarzucac na plecy chyba[emoji53]
![]()
Może zastap owocami ? Już polej sobie nawet ta bitą śmietaną( najlepiej jak by była naturalnie zrobiona )Nie wiem jak sobie poradzić z checia na słodkie... Od tygodnia mam takie ciagotki ze szok. Zrobilam kokosanki w ciągu 2 dni wszystkie zjadlam. Wczoraj na wieczor cala paczka holenderskich a w ciagu dnia czekolada. Dzisiaj tez ciasto już weszlo na sniadanie... Jak tak dalej pójdzie to moze moja dupa osiągnie rozmiar king size[emoji50]
![]()
Ty mi się już zawsze będziesz kojarzyła z jedzeniem
Superdzięki :* znalazłam idealne
ale myślę czy się nie wstrzymać do przyszłego piątku i jechać przymierzyć. Niz kupować online :/ Link do: MAMA Spodnie Super stretch - Zieleń khaki - ONA | H&M PL
Trzymaj się :* ja chyba dzisiaj pod wieczór też podjadę na IP.
I moje dzieciaki też wiecznie z kartką i długopisem i listy robiąW kalendarzu też mam wszytko rozpisaneteż lubię kartki
![]()
Tyłek mi się zrobił okraglejszy i uda też zauważyłam, że mam takie bardziej "ubite" a brzuch mały i piersi też rosną jak by chciały a nie mogły :/Chetnie sie podziele ale w pakiecie dorzucam kawalek nogi i tylka bo tez nadmiar [emoji3]
![]()
Probowalam. Zrobilam cala miske salatki owocowej w 2 dni poszla [emoji13] czasami sie zastanawiam czy aby na pewno tam jest Michalek [emoji13]Może zastap owocami ? Już polej sobie nawet ta bitą śmietaną( najlepiej jak by była naturalnie zrobiona )
Na pewno nie jest tak źle jak mówisz..Ja mam podobnie, wygladam powoli Jak balwan, a moje piersi po prostu sa monstrualnych rozmiarów a to dopiero połowa ciazy, muszę znowu kupic większy biustonosz. Juz sa większe o 3 rozmiary!
Moj mi mowi ze jestem piekna i ślicznie wyglądam, bardzo mnie zawsze wspiera we wszystkim.
Aż ma samej głupio przed sobą bo dlugo sie staraliśmy i bardzo cieszę sie ze jestem w ciazy ale w lustro nie zaglądam jak sie rozbieram
Jeszcze wszyscy mi cały czas mówią, ze przytyłam na ogół to zlewam, ale dziś mam gorszy dzien.
W dodatku co 3-4 godz jestem głodna i muszę wtedy zjeść bo inaczej mnie strasznie boli brzuch, i ten ból brzucha jest nie do wytrzymania.
Ehhhh wyzalilam sie...
Ogolnienw ciazy powinno sie jesc co 3 h. Ja tez co kilka h glodna jestem wiec to normalne. A patrzeć w lustro tez sie boje. Moj maz to sie właśnie nasmiewa z moich piersi. Twierdzi ze niedługo kupimy 2 wozki.. Jeden dla dziecka drugi na piersi haha [emoji13]Ja mam podobnie, wygladam powoli Jak balwan, a moje piersi po prostu sa monstrualnych rozmiarów a to dopiero połowa ciazy, muszę znowu kupic większy biustonosz. Juz sa większe o 3 rozmiary!
Moj mi mowi ze jestem piekna i ślicznie wyglądam, bardzo mnie zawsze wspiera we wszystkim.
Aż ma samej głupio przed sobą bo dlugo sie staraliśmy i bardzo cieszę sie ze jestem w ciazy ale w lustro nie zaglądam jak sie rozbieram![]()
Jeszcze wszyscy mi cały czas mówią, ze przytyłam na ogół to zlewam, ale dziś mam gorszy dzien.
W dodatku co 3-4 godz jestem głodna i muszę wtedy zjeść bo inaczej mnie strasznie boli brzuch, i ten ból brzucha jest nie do wytrzymania.
Ehhhh wyzalilam sie...