reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak dzięki Bogu szyjka się zamknęła i nieskrocila dalej leki nogi do góry i lezec i jutro podejmą decyzję czy tabletki i leżenie sobie z tym poradzą czy będzie potrzebny ten krążek
Cale szczescie, ze sie zamknela!
Kurcze ja to troche tego nie rozumiem. Moj lekarz od razu zakladal pessar jak tylko zaczela sie skracac. I cale szczescie, bo przez tydzien jeszczecsie skrocila. I dzieki temu moge jakos w miare funkcjonowac dopoki nic wiecej sie nie dzieje.
No ale miejmy nadzieje, ze u Ciebie podejma dobra dezyzje. Trzymam kciuki!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja poki co mam zastój w remoncie. Maz wyjechał na poligon i dopiero wroci 23 wiec kwiecień bedzie pracowity. A ruchow nadal nie czuje [emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Cierpliwości, na ruchy masz jeszcze trochę czasu (wiem, że łatwo mi się mówi, bo czuję od dawna... ), ale to pewnie kwestia budowy, wagi itd... [emoji15]

Co do męża, współczuję, że wyjechał, ale wykorzystaj ten czas do planowania remontowego ;)
Na jakim jesteście etapie z remontem?

Jak musiałam leżeć, to rozplanowałam wszystko z ułożeniem półek w garderobie... Szukałam mebli, pisałam do dostawców, żeby znać dokładne wymiary, uczyłam się obsługi programu do projektowania, projektowałam, itd.
Nim mąż wróci możesz mieć gotowe projekty, listy zakupów, itd - szybciej czas minie, a i potem szybciej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po

Narazie nie ma gorączki właśnie czytałam objawy grypy i pisze ze gorączka wysoka utrzymuje się Ok 3 dni i ogólnie człowiek czuje się połamany lekki katar może wystąpi wiec moja ma dokładnie takie objawy dziś 3 dzien byłby gorączki póki co nie ma
Kości ja bola nie chce ja ciągnąć po lekarzach bo jest tyle chorych w przychodni ze jeszcze złapie coś większego
Poleży w domu wypoci się a póki nie ma kaszlu to jest ok

16udyx8di9hvrs5t.png
No pewnie, ze tak! Ja mojej tez nie ciagam po przychodniach, dopiero w ostatecznosci ( jak juz ucho boli). Po co ma tam cos dodatkowo zalapac.
A ludzie to potrafia z goraczka czy zaparciem ciagac dzieci na ip i potem sie dziwia, ze kolejki sa[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

I moje dzieciaki też wiecznie z kartką i długopisem i listy robią [emoji5] Kacper to wiadomo jeszcze po swojemu bo jeszcze nie napiszę [emoji5]
Świetny nawyk, przyda się w późniejszym życiu ;)
Współczuję wyjazdu męża.. Kiedy wraca?
Napiszę Ci to samo co Wronce - planuj, rozrysowuj, "przestawiaj meble" w projekcie do projektowania itd - zdecydowanie szybciej zleci czas, a i potem, po powrocie męża szybciej i sprawniej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie wiem jak sobie poradzić z checia na słodkie... Od tygodnia mam takie ciagotki ze szok. Zrobilam kokosanki w ciągu 2 dni wszystkie zjadlam. Wczoraj na wieczor cala paczka holenderskich a w ciagu dnia czekolada. Dzisiaj tez ciasto już weszlo na sniadanie... Jak tak dalej pójdzie to moze moja dupa osiągnie rozmiar king size[emoji50]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Zrób ciasto bez cukru, i zjedz całą blachę bez wyrzutów sumienia ;) [emoji106]

Ja właśnie robię naleśniki "bieszczadzkie" - w stylu takich, jak jadłam w Wetlinie w chacie wędrowca - olbrzymie (no dobra, sporo mniejsze, bo największą patelnię mam 28cm, a tamten naleśnik to tak bliżej 40cm...), drożdżowe, z jagodami (kupiłam ostatnio mrożone, w promocji były za 13/kg :D) i bez cukru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Cierpliwości, na ruchy masz jeszcze trochę czasu (wiem, że łatwo mi się mówi, bo czuję od dawna... ), ale to pewnie kwestia budowy, wagi itd... [emoji15]

Co do męża, współczuję, że wyjechał, ale wykorzystaj ten czas do planowania remontowego ;)
Na jakim jesteście etapie z remontem?

Jak musiałam leżeć, to rozplanowałam wszystko z ułożeniem półek w garderobie... Szukałam mebli, pisałam do dostawców, żeby znać dokładne wymiary, uczyłam się obsługi programu do projektowania, projektowałam, itd.
Nim mąż wróci możesz mieć gotowe projekty, listy zakupów, itd - szybciej czas minie, a i potem szybciej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zostalo nam dokonczenie sufitu podwieszanego w salonie, malowanie i panele takze nie duzo. Na szczęście już mam kuchnię[emoji13] meble zlozone i czekaja na wprowadzke

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Do góry