reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Świetny nawyk, przyda się w późniejszym życiu ;)
Współczuję wyjazdu męża.. Kiedy wraca?
Napiszę Ci to samo co Wronce - planuj, rozrysowuj, "przestawiaj meble" w projekcie do projektowania itd - zdecydowanie szybciej zleci czas, a i potem, po powrocie męża szybciej i sprawniej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój za 2 tygodnie ale ja nie będę miała czasu na nude codziennie ledwo się dobrze nie ogarnę to już obiad, lekcje i robi się wieczór a jeszcze w tym tygodniu wyniki i glukoza, za tydzień w poniedziałek wizyta to zleci☺️

reklama
Zrób ciasto bez cukru, i zjedz całą blachę bez wyrzutów sumienia ;) [emoji106]

Ja właśnie robię naleśniki "bieszczadzkie" - w stylu takich, jak jadłam w Wetlinie w chacie wędrowca - olbrzymie (no dobra, sporo mniejsze, bo największą patelnię mam 28cm, a tamten naleśnik to tak bliżej 40cm...), drożdżowe, z jagodami (kupiłam ostatnio mrożone, w promocji były za 13/kg :D) i bez cukru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dawaj przepis [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Zrób ciasto bez cukru, i zjedz całą blachę bez wyrzutów sumienia ;) [emoji106]

Ja właśnie robię naleśniki "bieszczadzkie" - w stylu takich, jak jadłam w Wetlinie w chacie wędrowca - olbrzymie (no dobra, sporo mniejsze, bo największą patelnię mam 28cm, a tamten naleśnik to tak bliżej 40cm...), drożdżowe, z jagodami (kupiłam ostatnio mrożone, w promocji były za 13/kg :D) i bez cukru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O dobry pomysl ale to ju jutro [emoji13][emoji13] mam ochote jeszcze na racuchy mam jabłka wiec cos wykombinuje

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Ja mam podobnie, wygladam powoli Jak balwan, a moje piersi po prostu sa monstrualnych rozmiarów a to dopiero połowa ciazy, muszę znowu kupic większy biustonosz. Juz sa większe o 3 rozmiary!
Moj mi mowi ze jestem piekna i ślicznie wyglądam, bardzo mnie zawsze wspiera we wszystkim.
Aż ma samej głupio przed sobą bo dlugo sie staraliśmy i bardzo cieszę sie ze jestem w ciazy ale w lustro nie zaglądam jak sie rozbieram:sad:
Jeszcze wszyscy mi cały czas mówią, ze przytyłam na ogół to zlewam, ale dziś mam gorszy dzien.
W dodatku co 3-4 godz jestem głodna i muszę wtedy zjeść bo inaczej mnie strasznie boli brzuch, i ten ból brzucha jest nie do wytrzymania.
Ehhhh wyzalilam sie...
W ciąży ważne jest, żeby jeść często i regularnie, tylko staraj się, żeby to, co jesz było zdrowe - zamiast podgryźć coś na szybko zjedz coś ciepłego, albo choćby kromkę chleba razowego z jajkiem sadzonym ;) No i warzywa, owoce itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Probowalam. Zrobilam cala miske salatki owocowej w 2 dni poszla [emoji13] czasami sie zastanawiam czy aby na pewno tam jest Michalek [emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Ja mam Hanię, a poza ciastami i owocami pochłaniam olbrzymie ilości czosnku, cebuli, trochę ostrych przypraw i te klimaty - lubi dziewczyna zdecydowane smaki [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po
Trzymaj się tam i oby w końcu udało się ustalić co to jest i skąd to się bierze

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry