reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cale szczescie, ze sie zamknela!
Kurcze ja to troche tego nie rozumiem. Moj lekarz od razu zakladal pessar jak tylko zaczela sie skracac. I cale szczescie, bo przez tydzien jeszczecsie skrocila. I dzieki temu moge jakos w miare funkcjonowac dopoki nic wiecej sie nie dzieje.
No ale miejmy nadzieje, ze u Ciebie podejma dobra dezyzje. Trzymam kciuki!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No nie wiem może oni tu jakieś takie inne zasady mają , może będą zakładać jutro się okaże co dalej robimy . Najważniejsze że nieskraca się dalej i się zamknęła:*

reklama
No właśnie najgorsze jest to ze ciagnie do niezdrowych rzeczy.. I najgorsze sa wieczory.. Zabijam nude jedzeniem

0d1ysek2tzj8m0q3.png
To jest najgorsze, takie jedzenie "mechaniczne"...

Umiesz robić na szydełku? [emoji6]
Jeśli nie, to łatwo się nauczyć, a sweterek niemowlecy jest bardzo prosty (nie musi mieć podkroju na rękawy itd, tylko 5 prostokątów - plecy, rękawy, i dwa przody)
Zajmiesz ręce, nie będziesz myśleć o jedzeniu, i jaką satysfakcję będziesz miała z gotowego sweterka [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Musi musi niewidze innej opcji . Niewypuszcze Synusia wcześniej mówię mu cały czas że ma być grzeczny to czeka go nagroda jak się urodzi :D . Tylko że mam stan pod gorączkowy i niewiedza od czego . No i nadal takie silne bóle wszystkiego na dole od kręgosłupa po nogi aż ciągnie . Ale musi by dobrze , szyjka się zamknęła bardziej nieskrocila to najważniejsze:*
Kurcze a moze jakas infekcja sie gdzies rozwija i dlatego tak sie zadzialo. Sprawdzali Ci crp?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No to udaj się na IP. Lepiej sprawdzić i może też znajdą przyczynę tego bolu głowy albo poradzą jakiś sposób jak sobie z tym radzić:*

Aaa no to może też tak być. Jak przeszło po magnesie to myślę , że to nic poważnego ale lekarzem nie jestem i jak będzie Cię coś niepokojic to to sprawdź:*

Usnęłam [emoji23]
Już jak się położyłam to praktycznie nie czułam, a jak się obudziłam, to już przeszło zupełnie - wzięłam się za obiad ;)
Ale we wtorek na wizycie zapytam... ;)

A Ty jak się czujesz? Jak sytuacja dzisiaj?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Przez to wszystko zapomniałam Wam powiedzieć, że wózek juz mam ale maz wczoraj przywiózł pozno także jest schowany zlozy mi go dopiero za 2 tygodnie i zobaczę w całej okazałości ☺️ także fotki tez dopiero za 2 tygodnie

Tak wysoka. Diety nie potrzebuje dopoero 2 kg na plusie. Musze po prostu ograniczyc slodkie chociaz mam nadzieje ze samo minie [emoji13] kupilam platki kukurydziane i bede je podjadac zamiast słodkiego zobaczymy co z tego wyjdzie

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Płatki kukurydziane mogą nie pomoc, ale jak zjesz kilka bakalii, suszonych moreli, itd, to ochota na słodkie powinna zostać zaspokojona ;)

No a ja ze swojej strony polecam też wszelakie koktajle, owsianki itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak wysoka. Diety nie potrzebuje dopoero 2 kg na plusie. Musze po prostu ograniczyc slodkie chociaz mam nadzieje ze samo minie [emoji13] kupilam platki kukurydziane i bede je podjadac zamiast słodkiego zobaczymy co z tego wyjdzie

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Skoro jesteś wysoka, to też więcej miejsca masz w brzuszku, i maluch aż tak się rozpychać nie musi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Chodzi mi o to, czy wcześniej był jakiś czynnik który mogl spowodować skurcze i skracanie szyjki. Bo mi pamiętam jak wcześniej urodziłam Kacpra to robili wyniki czy nie było zakażenia wewnątrz macicznego a mowilas o tym stanie podgorączkowym i tak mi się przypomniało. Najważniejsze, że zrobili wszystkie wyniki, jesteś pod dobra opieka i wiedza co robią

Aaa no to nie wiem Kiniu czułam się ok a czy coś mogło na to wpłynąć to nie wiem , ale tak mocno chora jakoś nie byłam i żadnej infekcji też niemialam bo moja gin co wizytę bada mi ph i wymaz pod mikroskopem :*

reklama
Do góry