reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzięki dziewczyny tyle, że nie wiem czy M się zgodnie na taką cenę. Liczyliśmy, że cena za osobę będzie niższa o mniej więcej 1/3.

Teraz to już nie były jelita brzuch twardy. Już wzielam leki i trochę przechodzi ale w biodrach jeszcze boli. Z rana miałam straszne zaparcie i to pewnie zrobilo swoje
Przy zaparciu Kinia mi też od razu pojawia się ból brzucha i w pachwinach boli dość mocno. A po ubikacji wszystko przechodzi [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Przy zaparciu Kinia mi też od razu pojawia się ból brzucha i w pachwinach boli dość mocno. A po ubikacji wszystko przechodzi [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mi się właśnie po pojawilo bo WC się rano meczylam. Ale ten wysiłek na pewno zrobił swoje a już 3 dzień mi z takim trudem szlo

Super news..! Doczytałam o cenie.. no zawsze coś za coś.. wiem, że macie dużo wydatków teraz, ale może jak impreza jest kameralna i nie ma za dużego wyboru- jakoś się uda?
Mam nadzieję, że przekonam jakoś M :D Tym bardziej, że miejsce jest piękne, gości będzie garstka a nie każda pozycja z menu jest obowiązkowa :) trzymajcie kciuki żeby M się zgodził :p :D

Ja tylko na szybko, bo jestem u mamy, później będę czytać i nadrabiać [emoji15]
Na wizycie ok, Hania waży pół kg :)
Szyjka "na oko" ok, ładnie zamknięta itd, ale zmierzyć się nie da z powodu nadżerki - jest cały czas zaogniona, próba zbadania to pewny krwotok, więc... Nie da się... :(
Jeśli chodzi o bóle, które miałam są całkiem normalne, poza tym maleństwo urosło w ciągu 5 dni 100g, więc musiało się trochę porozciagać...
Odezwę się wieczorem [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja tylko na szybko, bo jestem u mamy, później będę czytać i nadrabiać [emoji15]
Na wizycie ok, Hania waży pół kg :)
Szyjka "na oko" ok, ładnie zamknięta itd, ale zmierzyć się nie da z powodu nadżerki - jest cały czas zaogniona, próba zbadania to pewny krwotok, więc... Nie da się... :(
Jeśli chodzi o bóle, które miałam są całkiem normalne, poza tym maleństwo urosło w ciągu 5 dni 100g, więc musiało się trochę porozciagać...
Odezwę się wieczorem [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super, gratulacje pół kilogramowej Hani [emoji7]

Do góry