Margana
Fanka BB :)
Ja bede szczepic na wszystko, tak jak corke[emoji5]Dziewczyny a jak u Was z podejściem do szczepionek? Będziecie szczepić?

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bede szczepic na wszystko, tak jak corke[emoji5]Dziewczyny a jak u Was z podejściem do szczepionek? Będziecie szczepić?
Potem bedziesz sie cieszyc[emoji6]Ja właśnie średnio się orientuję gdzie ona dokładnie jest i jak tam najlepiej dojechać.
A jeśli chodzi o brzuszek to dziękuję [emoji4] Smutno mi tylko, że u niektórych dziewczyn takie ładne piłeczki a u mnie taki tylko szpiczasty.
Ale teraz to mi żal, że macie takie fajne piłeczki a ja wyglądam jakbym się najadłaPotem bedziesz sie cieszyc[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dziekuje, ze pytasz. Jest lepiej. Chyba przejdzie na samych inhalacjach[emoji5]
Tylko mam problem z mloda. Ciagle kaszle. Ogolnie nic jej nie jest, dobrze sie czuje i zachowuje normalnie. Tylko ten kaszel[emoji53] Chciala bardzo isc jutro do przedszkola, bo maja warsztaty pszczelarskie i nie wiem co robic. Eh...zawsze cos[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oby bylo dobrze. Trzymam kciuki!Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
No calkiem mozliwe. Takie zaparcie, albo wzmozone ruchy jelit moga spowodowac napinanie brzucha. Nawet wzmozone ruchy dziecka. Oby juz przeszko!Teraz to już nie były jelita brzuch twardy. Już wzielam leki i trochę przechodzi ale w biodrach jeszcze boli. Z rana miałam straszne zaparcie i to pewnie zrobilo swoje
Dzięki :-*To słabo strasznie tam mają... Nigdy nie wiadomo kiedy coś wyjdzie ;/
To trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!
Ciekawe pytanie z tym rozmiarem... Sama się chętnie dowiemWidzę, że nie tylko ja walczę z zaparciami. Od niedzieli miałam problem z wypróżnieniem. Wczoraj pod wieczór zaczęło mnie kłuć i tak rwać w środku. Rano też. W końcu udało mi się wypróżnić i ból jak ręką odjął. W życiu bym nie pomyślała, że to ból tam coś wspólnego z zaparciem.
Mamuśki ile dziecko chodzi mniej więcej w danym rozmiarze? Wiem, że 56 to szybko albo wcale. A dalej jak to jest z wyrastaniem?