reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To pech. Mam nadzieję, że Cię ominą takie niespodzianki teraz..

To zmieniam temat ;-) Do mnie idzie pierwsza paczka dla maluszka. Jak dostanę ją w swoje ręce to będę wklejać zdjęcia ;-)
Super :D ja tylko czekam na płeć i doczekać się nie mogę . Bo jeśli to będzie dziewczynka to mam do przebrania 2 wielkie wory , jeśli chłopczyk to idę do znajomej kupić ubranka po jej nie dawno narodzonym synku :D a skąd zamawialas ?:)

reklama
Tak zrobie. Tez biore pod uwage opcje, ze zamowie przez internet i tyle. Jak kurier przywiezie to sie po prostu polubimy z tym z wozkiem i tyle. Reszta wyprawki tez zostanie kupiona w ten sposob. Po fotelik wysle K. do sklepu, niech mu sprzedawca dopasuje do auta i nauczy wpinac ;) bedzie mial chlop zadanie. No i juz wie, ze do Ikei pojedzie z kumplem i cala liste beda mieli do zrealizowania ;)

Tak zrobie. Tez biore pod uwage opcje, ze zamowie przez internet i tyle. Jak kurier przywiezie to sie po prostu polubimy z tym z wozkiem i tyle. Reszta wyprawki tez zostanie kupiona w ten sposob. Po fotelik wysle K. do sklepu, niech mu sprzedawca dopasuje do auta i nauczy wpinac ;) bedzie mial chlop zadanie. No i juz wie, ze do Ikei pojedzie z kumplem i cala liste beda mieli do zrealizowania ;)
Dobrze , że istnieje sprzedaż online .. gdybym miała dać listę mojemu i kazac iść kupić to bym i ja i on nerwowo nie wytrzymał :D wtedy prosiła bym mamę bo ogarnięta w tych rzeczach :p

Ja też cała wyprawkę zamawiam przez internet

Niestety tutaj na nowym mieszkaniu jest zakaz na dekodery , anteny itd :(
Omg[emoji33]Jak to zakaz? To wynajmujecie to mieszkanie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry