Veraska
Fanka BB :)
Idealna dla CiebieCo myślicie?ładna?
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idealna dla CiebieCo myślicie?ładna?
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
zjadłabym
Zapraszamzjadłabymapetyczna
Haha, lepiej uspokoic a nie tak od raxu do psychiatry[emoji3]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez jakie stronki oddajecie zdjęcia? (w sensie zmniejszacie? ) :-)
Mnie wspierało moje male na wizycie u dentysty. Tak się wierciło , przewracało , że śmiać mi się chciało a nie mogłamNo właśnie ja też czuję lokatora dość często, może szykuje się tam na badanko...albo to dlatego że zjadłam pączka
![]()
cześć dziewczyny,
zaginęłam w akcji od soboty. A widze że tutaj się sporo działo
gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
U mnie było wszystko ok pod względem samopoczucia. Natomiast zajęłam się więcej mężem, bo ostatnio stwierdził,że jest zanidbany przeze mnieno i tak kanapki do pracy, obiadek ciepły. No to już zadowowlony, jeszcze współne oglądnie filmów.
Ale w między czasie wyskoczyłam do koleżanek w pn i wt na kawę. No i śmiał się czy dzisiaj też wybędę gdzieśale dzisiaj robiłam pulpety z indyka w sosie koperkowym, pyszne. do tego marchewka gotowana. Jeszcze polecam medaliony z indyka, mieciutkie mięso że szok
poniżej wklejam zdjęcie ale to z neta, bo moje to jest juz w fazie 'pusty garnek'
Zobacz załącznik 841615
Mnie wspierało moje male na wizycie u dentysty. Tak się wierciło , przewracało , że śmiać mi się chciało a nie mogłam![]()