Karla88
Fanka BB :)
Az będę na nią czatowac moze mąż będzie chciał mi zrobić prezent![]()
HHaha ja mam rocznice ślubu w dzień matki wiec liczę ze mąż z córka zrobia mi prezent [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Az będę na nią czatowac moze mąż będzie chciał mi zrobić prezent![]()
Fajnie tak. Moja twz tak reaguje. Oby im tak zostalo po porodzie[emoji6]Jaki fajny synMój zaczął męczyć o rodzeństwo na początku 2017 roku. Zachwycał się w sklepach pudełkami pieluch jak tylko była na nich "dzidzia". Teraz często tuli się do brzucha, całuje go, kładzie na nim maskotkę z pozytywką "żeby dzidzia zasnęła"
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Btalam no-spe ale nie pomaga. Nie boli tylko jak sie nie ruszam. Tak mysle, ze sie rozciaga. Mam nadzieje, ze przejdzie do jutra.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz to musisz jej podpowiedzieć troszkęHHaha ja mam rocznice ślubu w dzień matki wiec liczę ze mąż z córka zrobia mi prezent [emoji23]
![]()
Piękne są te torby. Ja miałam torbę dla syna do wózka, ale jakoś z niej nie korzystałam. Teraz chyba będę wszystko wozić w płóciennej pod gondolą. Zobaczę jeszcze :-)Na żywo duża bardzo pojemna właśnie przyjaciółka ja ma i kurczę bez niej się nie rusza jak gdzieś jedzie z Eliza
Ubranka, chusteczki
deserki pieluszki wszystko tam ma
Cena zabija wiem ale przemawia do mnie wytrzymałość pojemność wzor itd
Link do: BY KATARZYNA ZIELIŃSKA LA MILLOU FEERIA - TORBA LARGE Z SASZETKĄ - DREAMCATCHER GREY - PREMIUM
![]()
Faaajna ta torbaNa żywo duża bardzo pojemna właśnie przyjaciółka ja ma i kurczę bez niej się nie rusza jak gdzieś jedzie z Eliza
Ubranka, chusteczki
deserki pieluszki wszystko tam ma
Cena zabija wiem ale przemawia do mnie wytrzymałość pojemność wzor itd
Link do: BY KATARZYNA ZIELIŃSKA LA MILLOU FEERIA - TORBA LARGE Z SASZETKĄ - DREAMCATCHER GREY - PREMIUM
![]()
O widzisz to musisz jej podpowiedzieć troszkęja juz żadnego święta nie będę mieć jedynie jutro dzień kobiet ale to już za późno no ale mógłby mi mąż zrobić prezent np. za to ze urodze mu corkę hah musze mu to powiedzieć
![]()
Mi zostało wszystko, nawet łóżeczka nie mam, a termin na początek lipcaTo mi zostało wszytko prócz łóżeczka![]()
Od kwietnia muszę się wziąć za wyprawkę bo jestem daleko w tyle ze wszystkim..
Faaajna ta torba
I nie wygląda na aż taką olbrzymią![]()
Przyjaciółka ma taką Link do: BabyOno
Pojemna ponoć bardzo, ale nie wiem, jak z trwałością, bo ma ja dość krótko [emoji15]
![]()
Tylko konkretnego linka daj, żeby nie pomylili modeluHHaha ja mam rocznice ślubu w dzień matki wiec liczę ze mąż z córka zrobia mi prezent [emoji23]
![]()